Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENO

Snežana Dakić: Svesno sam sklonila Lauru od svega

Autor: Opera.17 | 30.08.2014 - 12:30:00h | Komentara: 4

Popularna TV voditeljka otkriva da je u prvim momentima svih dešavanja između nje i njenog sada već bivšeg supruga Vladimira Mikića, svoju ćerku poslala na put sa svojom majkom kako bi je zaštitila od svega što se dešava.

Sve je lakše na Ibici:  Snežana Dakić

Snežana Dakić | Foto: Nebojša Marković

Voditeljka Snežana Dakić se nedavno nakon deset godina braka razvela od biznismena Vladimira Mikića i kaže da se u početku plašila velikog medijskog pritiska, ali da je sve pregrmela.
- Taj medijski pritisak je malo popustio, zapravo propustio je skroz, tako da u suštini ja sam se i bojala da će da ga bude, ali nekako sam to pregrmela. Rekla bih da su mi mediji nekako bili naklonjeni, tako da im zahvaljujem - rekla je Dakićeva, a zatim je ispričala i kako je njena osmogodišnja ćerkica Laura prošla kroz ove teške trenutke.

Voditeljka sa  ćerkom Laurom

Voditeljka sa ćerkom Laurom | Foto: RAS

- Što je najvažnije u toj prvoj nedelji, kada je bilo onako najteže, ona je bila sa mojom mamom, nije bila sa mnom. To sam svesno učinila jer bi tada bila prilika da me ona vidi u nekim lošim stanjima duha i drugo, neprekidno su me zvali novinari za komentare, tako da to ne bi bilo zgodno da ona sluša. Kada je prva nedelja prošla sve je postajalo lakše i bolje, a najvažnije je da ona nije videla krizu između nas, svađe, niti neka moja neraspoloženja, tako da za nju izgleda kao da se ništa nije promenilo i to je najvažnije - rekla je Snežana Dakić.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 30.08.2014 17:07h

    dosta je izdrzao sa ovom sto s emontira ceo dan umesto da zivi.prosto nervira ta njena glupa namoniranost . Ime deteta bez komentara.

  • Andrijana Vreme: 30.08.2014 18:18h

    Odvratniju zenu nisam nikad videla. Jako negativna osoba...

  • luna Vreme: 30.08.2014 19:19h

    Bila ona gost kod Sanje Marinkovic.Na pitanje kako spsiti danas brak ona se smije i odgovara (pokusam citirati):"Kad muza doma ceka lavica on trci a kad ga ceka kravica bjezi".Pitam se sad Sneki jesi li lavica ili kravica kako sama rece.

  • STANJE RAZUMA Vreme: 31.08.2014 11:03h

    Šta je ova žena htela da kaže ; ..."da me ne vidi u nekim lošim stanjima duha " ???., TO NOVINAR, pa baba Živka sa Homolja bi to razumnije rekla...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP