Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENO:

Snežana Đurišić: Dobra majka ili jesi ili nisi, karijera nema s tim veze!

Autor: Svet | 20.12.2014 - 22:30:00h | Komentara: 1

Već dugi niz godina Snežana Đurišić nosi titulu kraljice narodne muzike, a nedavno je ponovo dospela u žižu javnosti pobedom na Grandovom muzičkom festivalu.

Pobednica festivala Snežana Đurišić uz suze radosnice zahvalila se članovima žirija na prestižnoj nagradi

Snežana Đurišić | Foto: Goran Srdanov

Pobedničku pesmu, sa tugom u srcu posvetila je svom pokojnom suprugu, koji je preminuo prošle godine dok je sa Snežanom boravio u Beču.

“Ostala sam bez supruga posle 36 godina braka punog ljubavi, razumevanja i tolerancije. Od tog dana svaka nova pesma koju dobijem je komponovana i napisana tako da reprodukuje moje trenutno emotivno stanje. Tako se desila i ta pesma koju je komponovao Goran Eganović. Osećaj koji sam imala tokom izvođenja numere na Grand festivalu ne može se prepričati. Slobodan je moja najveća ljubav, bio i ostaće do krajamog života. Njegov odlazak je praznina koju ne može niko da dopuni”, kaže Snežana Đurišić za “Informer-Ljubav & zdravlje”.

Ona se udala sa 18 godina, a sledeće godine je postala majka. Jednom je Snežana rekla da žene ne treba puno da rađaju jer je teško biti dobra majka i izgraditi karijeru. Naravno, zbog svojih odluka se ne kaje.

“Retko se kajem jer smatram da je sve što se desi, moralo da se desi. Po sistemu “ništa nije slučajno”. Udala sam se mlada i samim tim mlada sam i rodila decu. Naravno da se ne kajem, samo smatram da je bolje kad se deca dobiju u nekom zrelijem dobu. Dobra majka ili jesi ili nisi. Karijera sa tim nema nikakve veze. Radi se o tome da se čovek ne organizuje kako treba, pa mu neke stvari promaknu. Svakako da su prioriteti deca i porodica”, kaže Snežana.

Poslednji komentari
  • zo Vreme: 21.12.2014 14:08h

    U pravu si za porodicu ali ne napisa sta ti je bilo sa sinom sto je skrivio nesrecu sa smrtnim ishodom. Koliko je bio u zatvoru. Izvini, ali neke stvari ne mogu da se zaborave i nece.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP