Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PETI "GRAND" FESTIVAL

Snežana Đurišić je pobednik!

Autor: A.R. | 03.12.2014 - 21:00:00h | Komentara: 2

Večeras se održalo finalno veče petog "Grand" festivala na kojem se takmičilo 20 pevača. Kao i prethodnih večeri, i večeras su čitaoci Alo.rs biliu prilici da iz minuta u minuta prate dešavanja iz studija na Košutnjaku. Finale "Grand" festivala se emitovalo na televiziji "Prva", a pobednica je Snežana Đirošić!

čč

Pobednik petog "Grand" festivala je Snežana Đurišić sa numerom "Niko me nije voleo kao ti". Treće mesto zauzeo je Dejan Matić, a drugo Milica Todorović.

Snežana Đurišić

Pobednica petog "Grand" festivala Snežana Đurišić | Foto: Goran Srdanov

Dejan Matić je dobio statuu koju mu je uručio Saša Popović, a odmah nakon njega je na sceni došla i Milica Todorović koja je dobila istu nagradu.

Prvoplasirana Snežana Đurišić pozdravljena je gromoglasnim aplauzom, a dobila je najveću statuu. Na bini se pojavila i njena ćerka koja joj je uručila cveće.

- Zahvaljujem se svima od srca, presrećna sam što sam deo ove priče i što će neko zbog ovoga da bude srećan. Jedva se suzdržavam od suza - izjavila je Snežana.

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović saopštio je da je prikupljeno 102.000 evra pomoći i primljeno 120.000 SMS poruka.

Grand festival

Foto: Goran Srdanov

U ponedeljak i utorak specijalni žiri, koji su činili eminentni ljudi iz sveta muzike, kao i predstavnici medija, odabrali su 20 pevača koji su se večeras predstavili sa svojim numerama. Festival je humanitarnog karaktera, a publika je večeras imala priliku da vidi priče o deci kojima je pomoć potrebna.

Pobednica dobija veliku medijsku i produkcijsku pomoć, kao i statuu "Grandovog" festivala.

jd

 Iz bekstejdža se uključio Tihomir Tepić koji je sa Nemanjom Stevanovićem podsetio publiku da pošalju poruku i pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

ztgz

 Čast da otvori festival ima Darko Martinović, koji se publici predstavlja sa pesmom "Padajte kiše".

fgvd

 Ivana Pavković peva pod rednim brojem dva i to pesmu "Svedok". Zanimljivo je da je haljinu, koju je Ivana večeras nosi, u junu mesecu nosila i sestra Kim Kardašijan, Kendal Džener.

cfhg

 O pobedniku festivala odlučuje žiri, a voditeljke Dragana Katić i Sanja Kužet su predstavile prvi deo koji čine Saša Matić, Aco Pejović, Aca Lukas, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i Vesna Zmijanac.

srf

 Treći po redu predstavljaju se članovi grupe "Koktel bend" sa pesmom "Belo". Sa momcima iz benda su i igračice obučene u bele haljine.

fg

 Pesmu "Nikad prave ljubavi" peva Stevan Anđelković, a njegovu pesmu je radila Kaliopi.

Predstavljen je i drugi deo žirija koji čine Ivan Milinković, Maja Odžaklijevska, Željko Vasić, Jelena Bačić Alimpić, Saša Ignjatović

dd

 Mirza Selimović se predstavlja sa pesmom "Teško onom ko volio nije". Sa Mirzom na sceni je i devojka koja svira saksofon.

vxg

 Pod rednim brojem šest, sa pesmom "Ili sve ili ništa" peva Biljana Sečivanović.

fgdgh

 Treći deo žirija čine Mića Janković, Goran Ratković Rale, Perica Zdravković, Steva Simeunović, Bane Opačić i Aleksandra Simeunović

dhastjh

 Nebojša Vojvović se predstavlja sa pesmom "Zemljo moja", a na sa njim na sceni je ceo bend.

shzash

 Pesmu "Slatka obmana" u duetu  izvode Davor Jovanović i Mirna Radulović, pobednici prve i druge sezone takmičenja "Prvi glas Srbije".

tjuruj

Pod rednim brojem devet peva Jelena Kostov i to numeru "Ljubav prava". Pevačica na sceni vežba venčanje, pa je u jednom trenutku bacila bidermajer.

azhate

 Pesmu "Šta ti znaš o ljubavi" peva Dušan Svilar.

fedGZ

 Predstavljen je i četvrti deo žirija koji čine Tatjana Vojtehovska, Aleksandar Šapić, Branko Kovačević, Bane Obradović, Gane Pecikoza, Rodoljub Stojanović.

warhzaeth

 Milan Dinčić Dinča peva, pod rednim brojem 11, pesmu "Da se isplačem". Muziku i tekst za ovu numeru napisao je baš Dinča.

ehuza

 Snežana Đurišić se predstavlja sa pesmom "Niko me nije voleo kao ti". Pevačica nastupa u dugoj crnoj haljini, a publika ju je pozdravila velikim aplauzom.

rehahuaer

 Pesmu "Godine bez nje" izvodi Milan Topalović Topalko. Muziku za pesmu su napisali Blizanci, a tekst Sanja Arsić.

yhyahgy

Pod rednim brojem 14 nastupa Nemanja Stevanović sa pesmom "Ne znam gde sam pošao". A zbog koga je pevač napisao ovu pesmu pročitajte OVDE.

atejuasr

 U žiriju su još i Vitko Radomirović, Sonja Broćeta, Nemanja Pajić, Bojana Kesić. Večeras će i urednica rubrike VIP u dnevnom listu "Alo!", Aleksandra Vučićević, glasati za najbolju pesmu.

Kako je festival humanitarnog karaktera, u fondaciju "Budi human" novac su uplatili i Aco Pejović, Aca Lukas i Saša Matić. Njih trojica su donirali 300.000 dinara.

dzkjchg

 Danijel Alibabić nastupa sa pesmom "Grad". Kome je pevač posvetio ovu pesmu pročitajte sutra u štampanom izdanju "Alo!".

rfhahgftd

 Milica Todorović izvodi pesmu "Konačna odluka".

dtgjhuasy

 Darko Lazić peva pesmu "Ja te volim". Muziku za ovu pesmu uradio je Šaban Šaulić koji bodri sve učesnike iz bekstejdža.

sdhdf

 U žiriju su i Saša Tošić, Ivan Vuković, Dragan Kecman, Aleksandar Pejčić, Novica Kojić, Danijela Kremić, Aleksandar Saša Milenković i Goran Čomor.

rfzhas

 Dejan Matić nastupa sa pesmom "Ako mi odeš ti".

gjdf

 Ivana Pavković je u bekstejdžu otkrila da joj je favorit Jelena Kotov. Sa druge strane, Jelena je objasnila da joj je bilo prelepo na sceni i da joj je falilo samo da poleti. Milan Dinčić Dinča navija za Ivanu Pavković.

etuhsr

 Pod rednim brojem 19 nastupa Muharem Serbezovski sa pesmom "Nisi sve izgubila".

fjsxgh

 Poslednji finalista koji večeras nastupa je Tanja Savićsa pesmom koja nosi naziv "Ginisov rekord". Pevačica peva u dugoj crvenoj haljini, a je svoje grudi istakla u prvi plan. Sa njom su i plesači koji igraju u vazduhu.

sgddygb

 Aleksandar Šapić se obratio publici.

- Definitivno je ovo najveća stvar koju sam uradio u životu. Zahvaljujem se svim ljudima koji su ovde i kraj malih ekrana. Zahvaljujem se Žiki Jakšiću što nas je sve spojio ovde, on je bio inicijator ove cele ideje i spojio našu organizaciju "Budi human" sa festivalom - izjavio je Šapić

Poslednji komentari
  • lila Vreme: 03.12.2014 22:13h

    Secivanovic najbolja prva nagrada

  • aaaaaa Vreme: 04.12.2014 12:20h

    MIlica Todorovic ima najjacu pesmu

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP