Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SNAJA POZNATE PEVAČICE NAPUSTILA MUŽA ZBOG BATINA

Snežanin sin pretukao ženu!

Autor: Ljubomir Tozev | 05.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 8

Marko Gvozdenović, sin poznate pevačice Snežane Đurišić, poslednjih godina u nekoliko navrata fizički je nasrtao na suprugu Đ. G., o čemu svedoče policijski zapisnici sa lica mesta. Naime, kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, Marko je prvi put tukao ženu u septembru 2013. godine, a drugi put u aprilu 2014. godine, i tada su organi reda dolazili zbog prijave nasilja u porodici.

Marko sa suprugom  i decom

Marko sa suprugom i decom

- Poslednjih nekoliko godina po Jajincima, gde su svi zajedno živeli sa Snežanom, kruži priča da Marko fizički nasrće na ženu, a komšiluk kaže da nikada to javno nisu priznali i da se uvek prave kao da je u njihovoj familiji sve u redu. Dvaput sam videla policiju da dolazi na vrata njihove kuće i znam da su policajci tada napravili zapisnik o svemu što se desilo - priča naš izvor koji je dobro upućen u celu situaciju u porodici poznate pevačice, i dodaje da je njena snaja prvih nekoliko godina trpela psihičko zlostavljanje od Marka, ali je kasnije napustila njihovu kuću.


- Svaki put je mislila da će proći i da će se on promeniti, međutim, samo je bilo gore. Prvi put ga je prijavila pre dve godine i oprostila mu, ali prošle godine ga je definitivno napustila. Snežana je pokušala da smiri celu situaciju, ali joj nije uspelo. Šta da vam kažem, sito i rešeto je ona prošla sa Markom - kaže naš izvor, i dodaje da je Đ. G. sada zaposlena u dečjoj klinici.

Snežana  Đurišić

Snežana Đurišić | Foto: Zoran Ilić


Iako verujemo da je ovo neprijatna tema za nju, pozvali smo Snežanu kako bismo dobili od nje komentar na ovu priču.

- Ne želim da komentarišem, ostavite moju decu na miru - rekla je pevačica i navela da su zajedno bili na koncertu, a svi prisutni imali su prilike tada da vide samo Snežaninu ćerku Maju, koja živi u Njujorku.

Inače, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Markom Gvozdenovićem i njegovom suprugom, međutim, do zaključenja ovog broja nismo uspeli da dođemo do njihovog komentara.

Marko  Gvozdenović

Marko Gvozdenović

Ležao u zatvoru zbog smrti bivše devojke


Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić, bio je osuđen na četiri i po godine zatvora jer je 1. aprila 2001. godine, vozeći velikom brzinom i sa nedozvoljenom dozom alkohola u krvi, na Bulevaru mira na Dedinju, sleteo s puta i udario u banderu. Time je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Jelena Paunović, ćerka poznatog harmonikaša Miodraga Mikija Paunovića, koja je sedela na mestu suvozača, a i on je jedva preživeo.
- Marko je bio veoma aktivan i nemiran kao dete i mnogo smo pažnje morali da mu posvećujemo. Mislila sam da držim sve konce u svojim rukama kada je o njegovom vaspitanju reč, ali očigledno da u tome nisam u potpunosti uspela. Taj događaj mi je izuzetno teško pao, ali me je i očvrsnuo, mada znam da će me pratiti dok sam živa - pričala je tada Snežana.

Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 05.03.2015 16:03h

    Није ни чудо што му је отац умро прерано од сакупљених стресова!Такви ништаци не вреде ни пола луле дувана.Мажени и пажени све у нади да ће се поправити? ПС.Зашто ја своју супругу Радојку никада нисам ударио?Прво јер не смем как'а је пргава!Друго и друго је што у фамилији има браћу који су дивни момци ако не рачуна то што су били често по затворима.

  • lora Vreme: 05.03.2015 16:25h

    ocvrsla je sa slucajem ubistva koje je sincic robijao .strasno je kako ne priznaje da sina nije vaspitala kako valja,nek ubije jos nekog da bi mama ocvrsla jos vise

  • VESNA Vreme: 05.03.2015 16:44h

    ONA JE SVA PUNA SEBE KAO DA JE JEDINA PEVACICA U SRBIJI DOVOLJNO JE DA VIDITE SINA I SVE VAM JE JASNO ALI PODJEDNAKO JE KRIVA I SNAJA JER ZBOG LAGODNOG ZIVOTA SVE TRPI.

  • 021 Vreme: 05.03.2015 17:53h

    Nije majka kriva, što nije sina vaspitala, nije imala vremena,to je prepustila babama ili kućnim pomoćnicama. Ipak sve dodje na svoje mesto i dobiješ ono što zaslužuješ.

  • Marina Vreme: 05.03.2015 17:58h

    Dobro se secam te saobracajne nesrece..Nesrecna devojka mu nije bila devojka. Posle njene pogibije, otac te nesrecne devojke se zalio da Snezana mu nije izjavila saucesce, po novinama je pricala kako pati zbog pudlice kojoj rastu zubi, a ni reci o toj nesrecnoj devojci..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP