Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STRASNA LJUBAV PLANULA PREKO TELEFONA

Sofiju i Tea spojila vruća SMS prepiska!

Autor: Kristina M. Simić | 20.09.2014 - 21:00:00h | Komentara: 3

Miloš i Sofija su se na svetskom prvenstvu u Španiji viđali tajno i uživali u romansi, a ona se svojim prijateljima pohvalila medaljom oko vrata

Sofija Rajić

Sofija Rajović i Miloš Teodosić

Sofija Rajović već izvesno vreme uživa u ljubavi sa košarkaškim reprezentativcem Milošem Teodosićem, a kako „Alo!“ saznaje, glumica i sportista su vezu započeli preko vrućih SMS-ova. Upućeni u ovu romansu tvrde da su Rajovićeva i Teodosić tokom muvanja u prepisci bili izuzetno slobodni, a koliko je Rajovićeva uspela u zavođenju, najbolje govori podatak da je bila na svetskom prvenstvu u Španiji.


- Teo je došao do Sofijinog broja telefona i poslao joj poruku. U početku je konverzacija tekla na nivou upoznavanja, ali su ubrzo prešli na slobodnije poruke. Bukvalno su se preko telefona i zaljubili, pa se nisu libili da pišu jedno drugom svoje ljubavne fantazije. Kako bi što slikovitije opisali svoje emotivno stanje, jedno drugom slali su i fotografije. Kada su shvatili da im razdvojenost sve teže pada, Teo je odlučio da pozove Sofiju da mu se pridruži u Španiji, što je ona i učinila - govori dobro obavešten izvor.


Kako dalje saznajemo, Sofija je odmah spakovala kofere i otputovala u Španiju. Mnogi su se pitali kako je baš ona non-stop u stopu pratila naše košarkaše i bila u njihovom društvu, a Teo i ona su se u početku na sve načine trudili da sakriju romansu. Kako bi što bolje prikrila novog emotivnog partnera, glumici je društvo u Madridu pravio kolega Sergej Trifunović. S obzirom na to da im je bilo teško da sakriju rasplamsale strasti, ubrzo su za ovu romansu saznali svi članovi reprezentacije, pa više nije bilo potrebe da traže alibi i da se kriju.


Iako je žurka, upriličena u Beogradu, bila zatvorena za javnost, Sofija je očigledno bila pozvana, budući da je do jutarnjih sati slavila sa reprezentativcima. Sve vreme je stajala u Teodosićevoj neposrednoj blizini, a čitavo veče nisu skidali pogled jedno sa drugog.


- Nijedna devojka nepozvana nije došla, jer ovo je proslava samo za nas i želimo da se lepo provedemo - rekao je Teodosić i time dokazao da je lepa glumica imala pozivnicu. Do zaključenja ovog broja golupčići se nisu javljali na telefon kako bi nam bliže opisali svoju romansu.
 

Poslednji komentari
  • Marko Vreme: 20.09.2014 22:08h

    Duše, miceee

  • Markoni Vreme: 20.09.2014 23:36h

    Ni jedan sportista ne moze da nadje normalnu.

  • misa tumbas Vreme: 21.09.2014 02:33h

    klasicna sponzorusa...on nije ni l od lepote isad kao on joj se svidja

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP