Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TRAGEDIJA U PORODICI KREATORKE

ŠOK: Marijani majka umrla na rukama!

Autor: A. Radojević | 23.04.2015 - 14:00:00h | Komentara: 5

Poznatu kreatorku Marijanu Mateus sustigla je još jedna porodična tragedija. Kako „Alo!“ saznaje, Marijanina mama Dušanka preminula je juče ujutru u jednoj beogradskoj bolnici nakon duge i teške bolesti, a kreatorka i njen brat su bili uz nju u tom trenutku. Mateusova je potresena zbog ove tragedije, pogotovo što je u decembru ostala bez oca, a pre mesec i po dana su joj ubijeni sestra i zet.

Kreatorka je bila vezana za mamu Dušanku

Kreatorka je bila vezana za mamu Dušanku

- Marijana se oseća jako loše zbog smrti majke. Nije očekivala da će se sve tako brzo desiti. Prvo joj je preminuo otac u decembru prošle godine, a pre mesec i po dana ostala je bez sestre Jasmine i zeta Nenada. Sve te tragedije su je jako pogodile, a sad je izgubila i mamu. Dušanka je nakon duge i teške bolesti preminula u sredu ujutru. Marijana i njen brat su bili sa njom u tom trenutku i bilo im je baš teško - priča za „Alo!“ izvor blizak kreatorki i dodaje:

Marijana je  izgubila oca u  decembru, pre  mesec i po dana  su joj ubijeni sestra i zet, a sada je ostala bez mame

Marijana je izgubila oca u decembru, pre mesec i po dana su joj ubijeni sestra i zet, a sada je ostala bez mame


- Marijana je bila baš vezana za mamu i zato joj je baš teško pala njena smrt. Nije imala snage da se juče javlja na telefon, ali su njeni najbliži sve vreme uz nju. Ona sada mora da organizuje sahranu, a posle toga će verovatno otputovati, kako bi sama pokušala da prebrodi ovu tešku situaciju - objašnjava naš izvor blizak kreatorki.

Pokušali smo da pozovemo i kreatorku, ali ona nije odgovarala na telefonske pozive.

Mateusova je ostala bez  mame Dušanke, koja je  preminula nakon duge bolesti

Mateusova je ostala bez mame Dušanke, koja je preminula nakon duge bolesti | Foto: Zoran Lončarević


Koliko je Marijana bila vezana za svoju mamu najbolje pokazuje fotografija koju je pre mesec dana postavila na društvenu mrežu Instagram, a ispod koje je čestitala mami rođendan.

- Srećan rođendan mojoj obožavanoj majci. Ti si moj izvor svetlosti, moj uzor, moja podrška i najbolji prijatelj. Još uvek si moja najveća inspiracija. Volim te - napisala je tada kreatorka.
Poslednji komentari
  • emi Vreme: 23.04.2015 14:12h

    strasno! najiskrenije saucesce marijani. priznajem nikada mi nije bila simpaticna, ali zeni su se dogodile neverovatne stvari za samo nekoliko meseci. bila je borac - zelim joj od sveg srca da to i ostane.

  • ana Vreme: 23.04.2015 15:45h

    svakom se to desava.Nekad dugo vremena ne pa onda sve odjednom.Majke su raj na zemlji.Nemoguće ih je preboleti.

  • Pedja Vreme: 23.04.2015 16:50h

    Imeni je umrla majka na rukama pa nikome nista,ko da nikada nije ni postojala,ja razumem njenu bol i tugu ali mi nije jasno cime je pokojnica zasluzila da se povlaci po novinama.

  • rada Vreme: 23.04.2015 19:59h

    Imeni je umrla majka na rukama pa nikome nista,ko da nikada nije ni postojala,ja razumem njenu bol i tugu ali mi nije jasno cime je pokojnica zasluzila da se povlaci po novinama. Uzeo mi covjek rijec iz usta.Potpisujem svaku,jer sam I ja osjetila ovu bol,a niko sem mene I moje porodice nije znao za ovu moju tragediju.A I ja I moja majka smo bile poznate taman koliko I ove dvije.

  • emi Vreme: 24.04.2015 10:28h

    neverovatan smo narod. osim sto volimo da se hvalimo svojom neobavestenoscu, nista lakse nego opljuvati, pa nema veze. ljudi - zena je izgubila roditelje, rodjaku i njenog muza, sve za par meseci. malo osecanja ne bi bilo na odmet. ne kosta nista. ajd sad svi da pisemo - meni su oba roditelja umrla za nedelju dana, ali nisam bila udata ni za kostica ni za mateusa. marijana, tesko je ali mora se dalje!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP