Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NA UDARU MEDIJA U BIH

Šokantan video pevača! Aco Pejović: Ovo je gnusna laž! (VIDEO)

Autor: pulsonline | 04.11.2013 - 21:00:00h | Komentara: 7

Portal iz Bosne i Hercegovine – „Novi portal“ preneo je informaciju da je popularni folk pevač Aco Pejović vređao tamošnji narod nazivajući ga „“Balinkurama“. Mnoge građane susedne zemlje uvredilo je kako ih je pevač nazvao zbog čega je krenulo mnoštvo uvreda na njegov račun i čak se poručio da Pejović više nije dobrodošao kod njih.

Aco Pejović / Foto: Goran Srdanov

Aco Pejović | Foto: Goran Srdanov

 Naš pevač je osim u lošem kontekstu na pomenutom portalu, doživeo uvrede i zbog toga što je nekultuno postupio sa jednim novinarem tamošnje televizije, međutim na snimku kada Pejović izbacuje novinara iz bekstejdža, ne vidi se situacija i zašto je folk pevač tako loše reagovao kada je novinar od njega zatražio intervju. 

Poslednji komentari
  • Tijana Vreme: 04.11.2013 22:50h

    Ovo je sve tačno!Aco Pejović je u nekoliko navrata vređao Bošnjake (Muslimane) verovatno zato što je rodom iz Prijepolja u kojem živi mešovito Srpsko i Bošnjačko stanovništvo.Takođe,velike pohvale bosanskom "Novom portalu" koji su se ozbiljno pozabavili licemerstvom dotičnog prepotentnog pevača,koji su otkrili njegovo pravo lice.On u Bosnu odlazi samo da pokupi pare,žargonski rečeno,a u nekoliko navrata je omalovažavao i ponižavao Bošnjački narod.Nije mu strano ni vređanje na seksualnoj osnovi,kada je jednom prilikom gostujući u emisiji "Magazin IN" kod Sanje Marinković na TV Pink rekao da citiram:"Pederi i lezbejke nemaju pravo da se šetaju ulicama Beograda,šta oni misle izaći na ulicu sa svojim boleštinama!".Više puta je prozivao i vređao pripadnike LGBT populacije.Prema voditelju RTRS tokom jednog intervjua za nedeljnu emisiju je bio toliko drzak i prost,da je to krajnje degutantno.STRAŠNO!!!!!!

  • olga-bg Vreme: 05.11.2013 05:59h

    @Tijana,pevac peva za novce.Dino Merlin je silne novce pokupio iz Srbije,i nije dosao pevati ovde u Bg jer nas voli,vec covek radi svoj posao.Licno verujem da je Pejovic fin i kulturan,i htela bih znati-sta je prethodilo tome da Pejovic onako burno reaguje na onog reportera?

  • radmil Vreme: 05.11.2013 07:50h

    Sram da bude svakog ko govori o Aci u ovako losem kontekstu!!!Necu ulaziti u dubiozu,samo cu reci,da njegovu popularnost sigurno ovakav banalni prilog NECE SMANJITI!!!!Na kraju krajeva,covek se priprema za koncer,mali ulazi za intervju,pa ako mu je Aco kazao da izadje i napusti prostoriju,sta je onda tu trazio,i sto nije otisao odatle??!Znaci malom je bio cilj da Acu isprovocira do te mere da Aco povisi ton,a samim tim ovj klinja ce preko Acovih ledja doci do popularnosti jer i ovako nikad niko nije cuo za njega a kamo li da ga je video,jer ja kao mis!!!A misevima je mesto u rupi!!!

  • gavrilovic Vreme: 05.11.2013 09:52h

    Ovo je sve namestaljka.Aco Pejovic je veoma vaspitan covek i ovo je smesno. LGBT???Pa sve je jasno,

  • pavlos Vreme: 05.11.2013 12:07h

    nemam obicaj da komentarisem ali ovo prosto stvarno izgleda kao da je izvuceno iz konteksta, jednostavno lici na uzrocno posledicnu reakciju! cinjenica je da su novinari ljudi koji ce sve uciniti za intervju i ako su odbijeni ne odustaju poprilicno su uporni i dosadni ! sada covek ako mu je lepo jednom objasnio da ne zeli da mu da intervju cemu prozivka i dalje i sada si ti aco pejovic? a narod ko narod sklon je da poveruje! pustite ceo clanak ne samo deo kada ga isteruje ! da najlakse je izazvati mrznju na nacionalnom nivou kako ce i da li ce odgovarati ovaj mladi novinar za svoj bezobrazluk i objavljivanje neistine?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP