Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENO:

Sonja i Aca Vuksanović: Spasli smo brak od razvoda!

Autor: Story | 30.01.2015 - 15:00:00h | Komentara: 0

Po povratku sa dalekog Tajlanda odakle prepričavaju anegdote, Sonja i Aca Vuksanović govore o tome koliko im putovanja pomažu da postanu bliži, otkrivaju kako će obeležiti petu godinu braka i u čemu se slažu kada je reč o vaspitanju dece.

Aca Lukas i Sonja sa ćerkom

Aca Lukas i Sonja sa ćerkom | Foto: Rajko Ristić

Tek što su se vratili sa čarobnog odmora na Tajlandu, folk pevač Aca Lukas (46) i njegova surpuga Sonja Vuksanović (38) prepričavaju prve utiske iz avanture u koju su se upustili sa ćerkama Sofijom (15) i Vitkorijom (3), ali i prijateljima s kojima rado putuju.

Toplo vreme i relaksirajuća atmosfera potpuno su ih regenerisali i pripremili za nove radne pobede koje ih očekuju. Takođe, bila je ovo prilika da se potpuno posvete jedno drugome jer su tokom godine često razdvojeni zbog posla.

Na našoj javnoj sceni važe za skladan bračni par koji godinama odoleva spekulacijama vezanim za njihov navodni rastanak i brižljivo čuvaju svoju zajednicu koja besprekorno funkcioniše. Zato u intervjuu za Storo otkrivaju sve detalje svog odnosa, pričaju o tome na koji način podižu decu, ali i kako uspevaju da im odnos ne upadne u monotoniju.

Zašto ste izabrali baš Tajland kao lokaciju za odmor?


Sonja: Već smo bili tamo, a inače putujemo sa prijateljima pa nam je svima bila želja da se vratimo na Tajland koji nam pruža oazu mira i ima lepe plaže. Uz to, ima mnogo sadržaja kojima smo mogli da ispunimo slobodno vreme.


Aca: Tajlang nam se generalno dopao, tako da se nismo dvoumili već smo ove godine birali njegovo ostrvo Puket na kojem smo bili prvi put. Tu destinaciju smo izabrali i zbog društva. Brena i Boba su išli sa nama i bilo nam je super.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP