Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARLETA NASLEDILA BOGATSTVO KOJE DELI SA POLUBRATOM

Soraja dobila
400.000 evra!

Autor: Sanja Arsić | 01.11.2013 - 21:00:00h | Komentara: 6

Poput scenarija u španskim serijama, tako se neverovatni zaokreti događaju i u životu popularne starlete Soraje Vučelić, koja je, nakon svađe sa svojom porodicom, nasledila veliki deo imovine.

Soraja

Bogata: Soraja | Foto: D. Milenković

Naime, kako „Alo!” saznaje, atraktivna crnka pomirila se sa svojim ocem i polubratom i, dok je boravila kod njih u porodičnom domu u Zadru, saznala je da postaje naslednica.

- Sara nije jedan period razgovarala sa svojim ocem i bratom, imali su lošiji odnos jer su oni bili ljuti na nju što je ugradila silikone i slikala se za muški magazin i taman kada su se izmirili, pojavi se informacija u medijima da je sa Sinišom Mihajlovićem, što je tek pogoršalo odnose. Soraja je čekala da se situacija oko svega malo stiša, a onda je otišla kod tate i popričala sa njim, nakon čega su se opet izmirili. Ni najmanje nije očekivala ovo što je zadesilo u pozitivnom smislu, a to je nasledstvo koje je dobila od tate, tačnije ona i polubrat. Iako sama zarađuje i snalazi se i nikada nije insistirala na nasledstvu, njen tata je odlučio da ne razdvaja sina i nju. Dobila je kuću u Zadru, stan u Kninu, automobil „nisan” i neke još sitnice - rekao nam je Vučelićev rođak koji je upućen u ovu priču.

Kako bismo proverili informaciju, pozvali smo Soraju, koja se još uvek nalazi u Hrvatskoj kod svojih.

- Jao, odakle vam te informacije?! Jeste, tačno je da sam dobila nasledstvo, brat i ja zajedno. Trenutno ne planiram da prodajem sve što sam dobila, za sada za tim nemam potrebu. Jedno vreme nisam sa tatom i bratom bila u dobrim odnosima, nisu podržavali moje slikanje za muški magazin, ugradnju silikona, ali sada je sve super, zbog čega sam jako srećna - rekla nam je popularna starleta.
 
Poslednji komentari
  • TP Vreme: 01.11.2013 21:38h

    jeli ona bila musko, neupucena sam?

  • lala Vreme: 01.11.2013 22:04h

    Jadnica, izbeglica, sigurno jos ovde prima pomoc od sekretarijata za prognane. A da joj i nadjemo neku napustenu kucu ovde po pustim selima ili da je pomognemo u gradjevinskom materijalu.

  • nedjo Vreme: 01.11.2013 22:12h

    KO JE SRECAN NI U KLOZETU NIJE GLADAN

  • Nina Vreme: 02.11.2013 07:46h

    Soraja je odrastala kao napusteno dete u hraniteljskim porodicama.Jako veliki deo detinjstva je provela na izdrzavanju kod nekih ljudi u Cortanovcima. Zasto su roditelji ostavili dete a sada im je dobro ? Drago mi je zbog nje, ipak nije imala roditelje da je upute na pravi put .

  • Ceca Vreme: 02.11.2013 12:36h

    Jel ova na privremenom radu u Srbiji i čime se bavi? A povrh svega zašto mora u novinama da se piše o njoj, njenom tati i ostaloj familiji? Hvala!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP