Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARLETA U VEZI SA DEJANOM BABIĆEM

Soraja prešla na partizanovca!

Autor: Sanja Arsić | 12.02.2015 - 08:43:00h | Komentara: 3

Soraja Vučelić rešila je da izađe iz ljubavnog trougla u kojem se nalazila sa Stefanom Mihajlovićem i Katarinom Živković, i nekadašnjeg fudbalera Crvene Zvezde zameni, ni manje ni više, njegovim kolegom iz „Partizana“.

Voli sportiste:  Soraja Vučelić

Voli sportiste: Soraja Vučelić | Foto: Miloš Perić

Kako saznajemo, reč je o Dejanu Babiću, koji je jedno vreme igrao u klubu crno-belih, a javnost je za njega saznala kada se verio sa starletom Nadom Đukić Blondi, a ne po igri i golovima. Kako nam tvrdi izvor blizak Vučelićevoj, njoj je dosadilo prepucavanje preko medija sa zvezdom „Granda“, zamolila je Stefana da odluči ili ona ili Kaća, ali kako on ništa nije uradio po tom pitanju, Soraja je rešila da da šansu Dejanu, koji joj se godinama udvara.

Otkinuo na  njene obline:  Dejan Babić

Otkinuo na njene obline: Dejan Babić | Foto: Marko Metlaš


- Dejan voli poznate dame, pogotovo manekenke i starlete. Bio je sa Blondi nekoliko meseci, a kada je prvi put video Soraju uživo, mogu slobodno da kažem da je izgubio glavu za njom. Došao je do njenog broja i slao joj poruke, čak su se i čuli. Nije joj dosađivao i vrlo je bio pristojan, ali i strpljiv, što mu se i isplatilo. Skoro dve godine se Dejan i Soraja samo čuju i dopisuju, a pošto je sada Sara slobdna, odlučila je da se vidi sa Babićem - priča naš izvor, i dodaje da su danima išli na ručkove i večere i da su tek nedavno rešili da uđu u neku ljubavnu vezu.

Ispaljen:  Stefan Mihajlović

Ispaljen: Stefan Mihajlović | Foto: Marko Metlaš


- Izlazili su, ali na mestima gde ima veoma malo ljudi. Tako je Soraja želela, jer je ona tek raščistila odnos sa Stefanom i nije želela da ih vide i odmah povežu. Međutim, nisu uspeli dugo da se skrivaju, pa se saznalo za njihovu aferu. Poslednjih nekoliko nedelja viđaju se kod njega u stanu - završava naš izvor.
Pozvali smo starletu kako bismo proverili ove informacije, ali nam se do zaključenja broja nije javljala, dok do mladog fudbalera nismo uspeli da dođemo.

Svi Sorajini fudbaleri!


Očigledno da je Soraja Vučelić slaba na fudbalere, pa je tako imala nekoliko poznatih sportista u svom životu. Najpoznatiju ljubavnu aferu o kojoj su mnogi pisali, a koja nije dokazana, straleta je imala sa Sinišom Mihajlovićem, zatim je uslikana sa Stefanom Babovićem, da bi ubrzo nakon njega okačila fotografiju sa fudbalerom Barselone Nejmarom da Silva Santosom. Mesecima su se čak i svetski mediji bavili našom starletom i njenom vezom sa poznatim sportistom. Đorđe Despotović, igrač crveno-belih, takođe je bio povezan sa Vučelićevom, pa je on čak dao intervju u kojem priznaje da je dugo slao poruke, ali da ga je Soraja ignorisala. Pre nekoliko meseci Stefan Mihajlović je bio plen atraktivne starlete, a sada ga je zamenila sa Dejanom Babićem.

Poslednji komentari
  • lutalica Vreme: 12.02.2015 08:26h

    Hm, vezala se na 2 sata, za 500€..........

  • ANA Vreme: 12.02.2015 11:32h

    Zar nemate o necemu drugom da pisete?

  • Worm Vreme: 12.02.2015 19:20h

    Cim ih covek pogleda,vidi kako su to inteligentni ljudi pa ne cudi sto "odlepe" za ovakvim "damama" :p

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP