Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAT STARLETA

Soraja: Stanija, izvini!

Autor: N.N.Travica | 18.07.2014 - 10:20:00h | Komentara: 8

Advokat Soraje Vučelić pokušali su da izglade situaciju, izbegnu sudski postupak i dogovore se o svemu što su prouzrokovale izjave koje su osvanule u medijima, a koje je ona javno iznela o Staniji Dobrojević. Problem koji je između starleta došao i do suda ispao je jer je Soraja izjavila da je Stanija oralno zadovoljavala njenog drugara u toaletu jednog noćnog kluba, posle čega je on morao ići kod lekara, jer je osetio peckanje.

Stanija sa svojim advokatom Nemanjom Aleksićem

Stanija sa svojim advokatom Nemanjom Aleksićem

Umesto da isplati 400.000 dinara Staniji, Soraja preko advokata predložila da se
javno izvini suparnici i tako se vansudski nagode. Dobrojevićeva odbila predlog
Advokat Marina Aleksić iz advokatske kancelarije Borović, koja zastupa Soraju Vučelić kontaktirala je prema saznanjma ALO! novina poznatog novosadskog advokata Nemanju Aleksića predloživši mu da se Soraja, umesto da Staniji isplati 400.000 dinara, koliko iznosi visina sudskog spora, izvine oštećenoj. Prema tom predlogu bi se izbeglo plaćanje tražene sume za nanetu nematerijalnu štetu, kao i ogromnih sudskih troškova.

Nakon što se u telefonskom razgovoru za ALO! pohvalila da nikada u životu bolje nije živela, Stanija je nešto kasnije došla kod svog advokata, ne želeći da komentariše ovaj postupak.

- Ne bi ja da pričam ništa o tom slučaju. Izabrala sam najboljeg advokata doktor Nemanju Aleksića da me zastupa, pa se za sva pojašnjenja obratite njemu. – kratko je za ALO! kazala poznata starleta.

Advokat Nemanja Aleksić nam je potvrdio da su ga kontaktirali iz kancelarije Borović sa predlogom za rešenje spora, radi naknade štete u vezi sa objavljivanjem informacije.

Stanija sa svojim advokatom Nemanjom Aleksićem

 

Dobrojevićeva: Odbijam
izvinjenje, isplati mi 400.000
dinara, jer si lagala da sam
oralno zadovoljila tvog druga

- Javno izvinjenje Soraje Vučelić je nužno ali ne i dovoljno, kako bi se ova parnica rešila vansudskim putem. Obzirom da su advokati tužene ponudili samo izvinjenje, a ne i naknadu nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda moje klijentkinje, ovaj sudski proces će se ipak nastaviti pred sudom. - rekao je advokat Aleksić za ALO!, dodavši da ko gubi ima pravo i da se ljuti.

Advokat Marina Aleksić koja zastupa Soraju Vučelić, nakon razgovora sa Stanijinim advokatom rekla je za ALO! da će na Sorajinu tužbu ipak odgovoriti protiv tužbom, demantujući da je predhodno predložila da se Soraja javno izvine tužilji.

- Stanijina tužba nije osnovana. Ima puno elemenata za protivtužbu. Stanija je trebala da tuži novine koje su objavile tekstove, a ne moju klijentkinju.- kratko je rekla advokatica Marina Aleksić iz kancelarije Borović.

Prema navodima Stanijine tužbe, Sorajine izjave i reči bile su uvredljive preko razumne mere. Tužena je iznosila samo negative stavove o tužilji čime je povredila i omalovažila Stanijinu ličnost. Takve reči daju veoma negativnu konotaciju njenom radu i karijeri i dovode u pitanje njen moral, kao i profesionalni ugled
Šta je Soraja rekla za Staniju
Iako među njima već godinama vlada neprijateljstvo, kulminacija je nastala nakon Sorajine izjave da je Stanija bila sa njenim drugom Matijom.

Soraja i Stanija

- Stanija me javno napada jer znam da je oralno zadovoljila mog druga u WC-u. Stanija ga je jurila pitajući se kako će ona do Novog Sada. Posle smo čuli da se snašla za prevoz, ali i da ju je taj tip izbacio na autoputu pošto su se posvađali u autu. Inače, čim je ušao u moj auto, Matija je rekao sledeće, pri tom ću biti pristojna, pa ću ublažiti njegove reči: „Ona me je oralno zadovoljila, osećam peckanje, vozite me u Hitnu“ - prepričala je Vučelićeva događaj.

 
Poslednji komentari
  • Misel Vreme: 18.07.2014 11:13h

    Hahahahahaa, zemljo Srbijo, jadna li si! Ugasite novine ako dozvoljavate da se osobe ovog kalibra promovisu preko vas

  • cinik ovdašnji Vreme: 18.07.2014 11:29h

    Pući usne i na slici sa advokatom? Ovo majka ne rađa...

  • Misel Vreme: 18.07.2014 11:41h

    Gospodine Aleksicu, kolika je cena tvog obraza kada pristajes da se za portal slikas u zagrljaju klijentkinje?

  • Goja Vreme: 18.07.2014 11:50h

    Ovaj Aleksic pokupio sve mace sa estrade...

  • ober Vreme: 18.07.2014 12:02h

    Verovatno je i sami advokat dobio usluge kao i Matija cim se slika sa ovom nakaradnom starletom koju moze posle svega da jebe samo M.N. Sareni

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP