Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAKON NAVODNE AFERE

Soraja zbog Mihe pobegla na Ibicu!

Autor: A. Veljković | 05.08.2013 - 22:30:00h | Komentara: 3

Atraktivna starleta Soraja Vučelić u poslednje vreme izbegava boravak u Beogradu, i to kako bi se sklonila od medija zbog njene navodne afere sa selektorom fudbalske reprezentacije Sinišom Mihajlovićem. Naime, kako „Alo!“ saznaje, Soraja je otputovala na Ibicu sa drugaricama, a dva dana koja je provela u Beogradu bila je zatvorena u stanu.

Provodi se sa drugaricama daleko od Srbije: Soraja Vučelić

Provodi se sa drugaricama daleko od Srbije: Soraja Vučelić | Foto: Z. Ilić

- Kada se vratila iz Sen Tropea u Beograd, Soraja se samo raspakovala, pa se ponovo spakovala za Ibicu. Dosta novinara ju je zvalo,, ali ona samo ćuti i ne želi ništa da komentariše. Teško joj je da izbegne priču, a najbolje rešenje je bilo da ode negde daleko. Ne znam zašto ne želi da priča o vezi sa Sinišom Mihajlovićem, ali joj je to baš teret jer nije očekivala ovakvu medijsku pompu - priča za „Alo!“ izvor blizak starleti i dodaje da uz ludovanje sa drugaricama skreće misli od svega.

Zabrana

- Na Ibicu je stigla juče ujutru, a pošto je to mesto poznato po ludim žurkama, nije isključeno da će i tamo upoznati nekog tipa i ući u avanuru kako bi se skroz oporavila. Mnogi komentarišu odakle joj novac za sva ta putovanja, ali ona ni na takva pitanja nije želela da odgovara. Za sada je sigurno da se neće oglašavati u javnosti ovim povodom, tako da jedino što možemo da očekujemo od nje su seksi fotke sa plaže kojima će pokušati da skrene priču javnosti sa priče o Mihi i njoj - dodaje naš izvor.

Razlog bekstva: Siniša Mihajlović

Razlog bekstva: Siniša Mihajlović | Foto: Marko Metlaš

Podsećanja radi, Vučelićeva nikada javno nije pričala o svojim momcima, ali se znalo da je donedavno bila u vezi sa hrvatskim biznismenom Ivanom. S njim je navodno i prekinula vezu zbog proslavljenog fudbalskog asa Siniše Mihajlovića.

Siniša: Soraju ne poznajem!


Zanimljivo je da je selektor fudbalske reprezentacije dematovao vezu sa poznatom starletom, pa je nedavno za naš list izjavio da Vučelićevu nikada nije ni upoznao.
- Tu devojku i ne poznajem! O navodnoj vezi ne želim da pričam, imam u životu mnogo važnijih stvari, između ostalog, pripremamo se i za meč sa Kolumbijom u avgustu. Susretao sam se tokom karijere sa raznoraznim glupostima, tako da moja supruga i ja nemamo potrebu da komentarišemo bilo šta - rekao je Miha.

Poslednji komentari
  • dokle vise Vreme: 06.08.2013 04:10h

    San Trope ,Ibica,Budva,,,znate li vi koliko su samo avionske karte za sve to ,a gde su ostali troskovi.Ova osoba je to sigurno zaradila na poslu od 9 do 5 svakog radnog dana,pa je sad uzela odmor.Alo,pa nema dana radnog staza ,od cega zivi.Pa zna se ,bolje jedan sat na ku... nego ceo dan na suncu

  • DDD Vreme: 06.08.2013 10:08h

    Zar su soraja i stanija talenti Srbije vredni svakodnevnog razvlacenja po novinama. UZAS

  • VladimirR. Vreme: 06.08.2013 15:06h

    Miha je poznat po izvođenju slobodnih udaraca. E sad, da li to praktikuje i van terena, ko bi ga znao. Kad napuca ribicu može da je pošalje čak na Ibicu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP