Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŽIRI OBJEKTIVAN?

Soraji zamerili silikone, a kod Cece je to plus?

Autor: Puls | 31.01.2014 - 14:40:00h | Komentara: 5

Interesantno mišljenje žirija!

Soraja i Ceca

Komentari Danijele Amidžić i Aleksandre Janković u žiriju emisije „Paparazzo lov“ izazvali su različite reakcije gledalaca jer je dovedeno u pitanje koliko su bile pristrasne i objektivne.
Konkretno, četiri člana žirija, među kojima su dve pomenute, i dva muškarca – Dr Filgud i novinar Ivan Gajić ocenjivali su u pomenutoj emisiji na „Pinku“ 15 poznatih dama u kupaćem kostimu i rangirali su ih po izgledu u ovakvom izdanju.
Interesantno je da je Soraja Vučelić završila na 13. mestu, a kao glavne zamerke Danijela i Aleksandra su navodile silikone popularne starlete.
–Ne propagiram takav izgled. Stvarno nisam za te ogromne grudi i za ta usta! Kada se radi neka estetska intervencija, to se radi da deluje prirodno i da ne bude toliko uočljivo! Za mene je ovo prenaglašeno! – komentarisala je Danijela izgled Soraje Vučelić.
Sa druge strane Aleksandra je komentarisala da Soraja izgleda kao slovo „S“, samo bi morala, kako je ona navela, "da i gu*u napumpa kako bi sve bilo kako treba jer ima prevelike grudi". Jankovićeva je uočila i da Soraja ima malo „iks“ noge.
Samo nekoliko minuta kasnije Aleksandra ocenjuje izgled Cece Ražnatović, koja je zauzela prvo mesto:
–Ja ne znam na estradi ženu koja bolje izgleda od nje! Prvo, njen genetski potencijal je fantastičan! Šta god da obuče, dobro joj stoji!
–E sada ne mogu puno da komentarišem njen fizički izgled jer je ona legenda! – rekla je Danijela u slučaju Cece i dodala da pevačica izgleda jako negovano.
Da podsetimo, i Soraja i Ceca imaju silikonske grudi i silikonske usne, razlika je samo u tome što pevačica ima i „sređenu“ guzu.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 31.01.2014 14:58h

    Ceca uopšte nije ni trebala da se nađe na toj listi, a kamoli da zauzme prvo mesto. Žena je očajno građena što se videlo iako je bila prilično obučena u odnosu na ostale, a da se skinula u kupaći kao sve ostale izgledala bi smešno!

  • Filip Vreme: 31.01.2014 15:26h

    Aman ljudi, Ceca ne lici ni na sta, lici na Frankenstajna, imate li vi oci

  • nadica Vreme: 31.01.2014 15:59h

    Pa Soraji, očigledno, ne vrede ni silikoni. Ili jesi, ili nisi, a nema tih silikona koji mogu nekog učiniti lepim (možda samo seksi i to je sve). Ceca je bila lepa (i mnogo lepša, po meni) i pre silikona, tako da je komentar novinara besmislen.

  • YEKA Vreme: 31.01.2014 16:37h

    NI MENI NIKADA NECE BITI JASNO OVO NOVINARSKO DODVORAVANJE ZENI KOJA IMA UBEDLJIVO NAJLOSIJE SILIKONE NA ESTRADI, I KOJOJ JE CITAVO TELO KAO KARIKATURA.

  • nedjo Vreme: 01.02.2014 01:15h

    soraja je apslutno bezvezna...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP