Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARLETA PO KO ZNA KOJI PUT POKAZALA SVOJE GRUDI

Sorajine cice ubice!

Autor: Ivan Gajić | 22.11.2014 - 19:00:00h | Komentara: 6

Soraju Vučelić do sada smo videli u raznim izdanjima, a po ko zna koji put je pokazala zašto muški svet ludi za njom. Popularna starleta bila je jedna od zvezda večeri na reviji Vladimira di Krupskog, a na generalnoj probi pred ovaj šou pokazala je svoje velike grudi.

Vučelićeva se na  generalnoj probi  pred reviju pojavila  u crnoj providnoj  košulji ispod koje su se jasno ocrtavale njene brad

Vučelićeva se na generalnoj probi pred reviju pojavila u crnoj providnoj košulji ispod koje su se jasno ocrtavale njene bradavice | Foto: Mitar Mitrović

Naime, na reviji ovog kreatora su predstavljena svečana odela, kaputi i frakovi za predstojeću sezonu, a kako obično biva na manifestacijama tog tipa, pre zvaničnog programa održana je generalna proba.

Seva na sve  strane: Soraja  Vučelić

Seva na sve strane: Soraja Vučelić

Sara i Uroš se muvali!


Sara Trajanović i Uroš Ćertić našli su se pre dve večeri zajedno na modnoj pisti u ulozi manekena, a ono što se dešavalo u bekstejdžu bilo je prilično zanimljivo. Naime, manekenka i kaskader su sve vreme bili zajedno, pričali, smejali se, grlili, a čak su se zajedno pojavili na partiju koji je bio održan posle revije na jednom splavu. Da li je na pomolu nova ljubav, nismo uspeli da saznamo.

Verovatno ne očekujući da će mediji imati pristup pisti pre revije, Soraja se pojavila u prozirnoj košulji ispod koje koju se se jasno ocrtavale njene bradavice. U prvom trenutku Soraja je mirno sedela, pa pozirala, na kraju odradila i generalnu probu, da bi joj potom neko skrenuo pažnju da se sve vidi, pa je prsata starleta otrčala da obuče jaknu, u kojoj je ostala do početka revije.

Sasvim očekivano, manekenima je prizor kojem su prisustvovali dobar deo dana bio i više nego prijatan, tako da su nasmejani i raspoloženi izašli na pistu. Pored Soraje, na reviji su se našli i Sara Trajanović, bivša učesnica “Farme”, koja se nedavno vratila iz Milana, Bane Janković, Ša, Uroš Ćertić, kao i Ružica Veljković.

Uroš i Sara

Uroš i Sara

Bane Janković

Bane Janković | Foto: Mitar Mitrović

Bane u ulozi manekena

Bane Janković postao je ovdašnjoj publici poznat kao maneken i kada se pojavio na imanju u Lisoviću, međutim, retko kad smo imali prilike da ga vidimo u ovoj ulozi, pogotovo u poslednje vreme. Tako se bivši dečko Katarine Živković pre dve večeri pojavio na pisti kao jedna od zvezda večeri, pa je u defileu šetao rame uz rame sa Sorajom.

Sandra Obradović

Sandra Obradović | Foto: Mitar Mitrović

Sandra skrivala stomak!
Nedavno se pojavila informacija da je Sandra Obradović navodno trudna, a ova bivša farmerka i misica, donekle je te tvrdnje podgrejala i na reviji. Naime, ona je sve vreme zakopčavala prsluk preko stomaka, a dok je sedela taj isti odevni predmet joj se nalazio u krilu i prekrivao dobar deo tela. Čak je i veliki broj zvanica primetio njeno skrivanje stomaka, a da li je zaista u drugom stanju ili je ponovo u pitanju marketinški trik, kakav je nedavno napravila sa crnom kosom, ostaje da se vidi.

Poslednji komentari
  • ZAGOR Vreme: 22.11.2014 19:38h

    Meni nikada gora i ne lici na sebe od pre par godina.

  • Mia Vreme: 22.11.2014 20:22h

    Prelepa je devojka 1pxeq

  • Aleksandar Bojic Vreme: 23.11.2014 00:04h

    Lepse si Barbi lutke....

  • Tina Vreme: 23.11.2014 01:23h

    Nije ni Ceca neka vrhunska pevacica...

  • renata Vreme: 23.11.2014 01:36h

    Iskreno saucesce zeli porodica Masic iz Bihaca....:'(

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP