Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARLETA SEDELA U RESTORANU SA OSMANAGIĆEM NEPOSREDNO PRE NJEGOVOG UBISTVA

Soraju minuti delili od ubistva snajperom!

Autor: Ekipa VIP | 30.09.2014 - 07:30:00h | Komentara: 11

Starleta Soraja Vučelić mogla je da bude žrtva ubistva snajperom 16. septembra ove godine, jer je nekoliko minuta pre oružanog napada sedela sa ubijenim Arminom Mušom Osmanagićem u jednom restoranu u Baru. Kako su crnogorski mediji objavili, Vučelićeva će biti hitno saslušana ovim povodom, a kako “Alo!” saznaje, ona je ručala sa Arminom tog dana, ali je kafić napustila neposredno pre ubistva.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić | Foto: Emil Čonkić

Vučelićeva se neposredno pred ubistvo Osmanagića našla sa njim u lokalu kako bi pozajmila njegov automobil marke “maserati” za
potrebe snimanja spota

- Soraja je u tom periodu boravila u Crnoj Gori kako bi snimila spot. Kako je ona u tom videu milionerka, bio joj je potreban luksuzni automobil, a ona se setila da Armin, koji je bio njen prijatelj, poseduje automobile marke “maserati” i “bentli”. Kako je Severina nekoliko dana pre koristila za spot njegov “bentli”, Soraja ga je pozvala i zamolila da joj pozajmi “maserati” za snimanje - započinje priču naš izvor koji je upućen u celu priču, i dodaje kako je starleta završila u tom kafiću u Baru.


- Kada se čula sa njim, on joj je rekao da dođe do restorana kako bi uzela automobil i ona je sa drugaricom otišla tamo. Kada su stigle, pozdravile su se sa njim, a zatim su popili piće i ručali. Nakon pola sata jedan muškarac je dovezao automobil, a ona ga je preuzela i odvezla se na snimanje. Kada je nakon pola sata uzela telefon u ruke, javljeno joj je da je Armin ubjen, a od šoka nije mogla da progovori - kaže naš izvor, koji objašnjava i kako je Vučelićeva mogla da bude pogođena.

U trenutku poziranja pored Arminovog „maseratija“ on  je ubijen

U trenutku poziranja pored Arminovog „maseratija“ on je ubijen

- Soraja je u tom trenutku u restoranu sedela pored Armina. Kada je čula da je tokom pucnjave snajperom pogođen i dečko koji je sedeo pored Osmanagića, nije joj bilo dobro. Odmah joj je prošlo kroz glavu da bi i ona bila pogođena, a možda i mrtva, da je samo nekoliko munuta duže ostala u restoranu. Nakon tog događaja ona je ostala još sedam dana u Crnoj Gori, ali koliko sam upućen, niko iz policije u tom trenutku nije kontaktirao sa njom kako bi došla i dala izjavu - zaključuje naš izvor.

„Kada je čula da je tokom
pucnjave snajperom pogođen i dečko koji je sedeo pored
Osmanagića, odmah joj je prošlo kroz glavu da bi
sada možda bila mrtva“, Soraja

Kako bismo potvrdili ovu priču, kontaktirali smo sa Sorajom Vučelić, koja će se odazvati pozivu policiji ako do toga bude došlo.

- Saznala sam iz novina da ću biti saslušana zbog Arminovog ubistva. Naravno da ću se odazvati svakom pozivu, jer to moja zakonska, ali i moralna obaveza. Mnogo mi je žao što je Armin ovako tragično nastrado, jer je bio veoma dobar dečko - izjavila je Vučelićeva za “Alo!”.

Podlegao povredama  u bolnici: Armin  Muša Osmanagić

Podlegao povredama u bolnici: Armin Muša Osmanagić | Foto: RAS

Na Osmanagića pucali iz automobila!

Armin Muša Osmanagić upucan je 16. septembra oko 13 sati i 25 minuta ispred svog lokala “Savoja” u centru Bara, a povredama je podlegao u barskoj bolnici. Prema pisanjima crnogorskim medija, Osmanagić je pogođen jednim metkom iz snajpera, a pretpostavlja se da su napadači pucali iz vozila “reno megan” i da su pobegli prema železničkoj stanici, gde su zapalili vozilo i pušku iz koje je pucano.


Armin Muša Osmanagić se u policijskim evidencijama vodio kao vođa barskog klana, u čijoj se grupi nalaze imena najmanje 15 njegovih sugrađana. On je 2004. godine označen kao jedan od učesnika u ubistvu urednika Dana Duška Jovanovića, ali to nije dokazano. Krajem oktobra 2013. godine Osmanagić i njegova supruga Ljiljana su uhapšeni pod sumnjom da su preko svoje firme „Paladium“ oprali oko 340.000 evra stečenih nelegalnim putem. Nakon toga usledila je odluka veća Višeg suda da se Osmanagići brane sa slobode.

Poslednji komentari
  • beba Vreme: 30.09.2014 07:51h

    Baš je lepo društvo odabrala, i priliči joj obzirom na zanimanje.

  • milun Vreme: 30.09.2014 10:47h

    Jbg, rizik profesije...

  • da ne Vreme: 30.09.2014 11:10h

    Mogla je i baba da bude đed da ima onu stvar.

  • mile Vreme: 30.09.2014 12:24h

    ...ko bese ovaj, neki "businessman"...

  • Dejan Vreme: 30.09.2014 12:58h

    U sunce ti poljubim , kad se sad nisam onesvestio ! Kakva šokantna vest .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP