Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MARIJA:

Sramota je šta se radi na „Beosongu”!

Autor: D. Petrović | 03.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 3

Dan posle proglašenja 15 kompozicija koje će 2. marta biti predstavljene srpskoj publici na muzičkom festivalu “Beosong 2013”, svoje mišljenje o ovakvom izboru pesama komsije sastavljene od pet članova dala je i jedina pobednica iz Srbije na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi Marija Šerifović, koja aludira na to da je po sredi prevara! Šerifovićeva, koja trenuto boravi u Dubaiju, putem društvene mreže “tviter” tvrdi da je komisija naknadno zasedala zbog nekih koje je trebalo ubaciti u ovaj najuži izbor.

Marija Šerifović

Marija Šerifović | Foto: Goran Srdanov

- “Beosong”??? Šta bih rekla? Očigledno da je moja draga Srbija u ozbiljnom problemu. Posebno ako se uzme u obzir da se nakon finalnog izbora naknadno sazivala komisija da bi pojedini izvođači ušli u top 15! Sramotno je šta se radi i samo ne znam dokle. Doduše, pravda uvek bude zadovoljena! Kad-tad! - očigledno veoma ljuta napisla je Marija i tako odabir pesama za “Beosong 2013” u organizaciji “Radio Televizije Srbije” nazvala sramotnim, a prema njenom mišljenju, ko god da nas bude predstavljao u Švedskoj, neće postići neki zapaženiji uspeh:


- Za kraj. Želim lep turistički obilazak Malmea srpskoj delegaciji na ovogodišnjem “Eurosongu”!!! Laku noć - napisala je Šerifovićeva, koja je pohvalila pesmu svog brata Danijela Pavlovića, čija kompozicija nije prošla na konkursu.

U želji da proverimo Marijine tvrdnje, pokušali smo da kontaktiramo sa potparolom RTS-a Duškom Vučinić Lučić, koja se tokom jučerašnjeg dana nije javljala na telefon, dok je Biljana Krstić, član komisije i muzička urednica u Radio Beogradu, demantovala ove navode:

- Da li je Marija Šerifović bila u komisiji? Nije. P a o čemu onda pričamo? Sve je najregularnije urađeno i hajde da ne pravimo više cirkus oko toga - zamolila je pevačica grupe “Bistrik”. A u medijima je tokom jučerašnjeg dana pisano i da je bez učešća na ovogodišnjem “Beosongu” ostala i Leontina Vukomanović, što je neistina, budući da poznata muzičarka nije prijavila svoju pesmu za učešće na ovom muzičkom festivalu.

Galija

Galija | Foto: Miloš Perić

Sporan prolaz grupe „Galija”?!

Poznata grupa “Galija” pojaviće se ove godine na “Beosongu 2013” sa pesmom “Ruža od baruta”, a oko njihovog ulaska u uži izbor diglo se dosta buke, budući da je u komisiji bila i Bilja Krstić, sa kojom je frontmen ovog sastava sarađivao u filmu “Zona Zamfirova”.
Naime, Nenad Milosavljević radio je muziku za poznati film Zdravka Šotre, a sve numere otpevala je i pevačica grupe “Bistrik”, koja se ove godine našla u komisiji sa Momčilom Bajagićem, Vladimirom Maričićem, Dragoslavom Stanisavljevićem i Dobroslavom Predićem - urednikom u Muzičkoj redakciji RTS-a.

Skaj Vikler

Skaj Vikler | Foto: Goran Srdanov

Skaj Vikler: Mare je morao da lobira, pa da zvizne lovu!
Pored nezadovoljstva onih čije se kompozicije nisu našle među 15 odabranih za “Beosong 2013”, želju da nešto kaže po tom pitanju dobio je i Skaj Vikler, čija se pesma našla u užem izboru, a poznati reper i kompozitor u usta je uzeo i muzičkog znalca Sašu Miloševića Mareta.
- Ja se iskreno izvinjavam svima iz “Beosonga”, a naročito svima iz “Eurosonga” - napisao je Skaj, aludirajući na to da će njegova pesma pobediti ne samo u Srbiji već i u Švedskoj, a potom se izvinio i Maretu:
- Ono samurajski unapred se izvinim, isto kao meni Mare, Paje, Jaje i ostali što lobiraju, pa moraju još više love da zviznu na ulišku - dodao je Vikler, čiju će pesmu “Magija” otpevati Dana Gašić, Anđela Vujović i Ksenija Knežević.

Poslednji komentari
  • Nikola Vreme: 03.02.2013 18:12h

    Bravo Marija! Ovaj cirkus nema!

  • Mila Vreme: 03.02.2013 22:23h

    Sastav zirija je trecerazredan i konstatcija Marije Serifovic ima osnova.

  • Flauta Vreme: 18.02.2013 18:06h

    Molio bih uvek "stručnu" i pozvanu Krstiću, koja ne znam kome je više interesantna, a uvek je bila prosek i bezlična što i odjek njene prodaje ploča, koncerta i sl. dokazuj, postigne ono što je ostvarila Marija e pa neka se onda javi !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP