Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BRAT LJUBINOG BUVŠEG MUŽA KARAĐORĐA GOVORI ZA ALO!:

Srba: Moj brat ide po svoju ćerku!

Autor: D. Petrović | 16.07.2013 - 10:37:00h | Komentara: 4

Karađorđu, bivšem mužu Ljube Pantović i ocu Aleksandre Subotić, juče je izrečena kazna od dve godine uslovno i on je napustio Centralni zatvor, a prema rečima njegovog brata Srboljuba, prvo što će uraditi jeste da ode po svoju ćerku.

Od juče na slobodi: Karađorđe Subotić

Od juče na slobodi: Karađorđe Subotić

Kako je izjavio Srboljub za naš list, Aleksandra, koja je po sopstvenom priznanju u vezi sa maminim bivšim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, najverovatnije se i krije u njegovoj kući.

Srboljub Subotić

Srboljub Subotić | Foto: Nebojša Marković

Karađorđa sačekala bomba?!

Nakon što mu je izrečena presuda, Karađorđe Subotić se vratio u Centralni zatvor kako bi pokupio svoje stvari, ali ga je po izlasku sačekala jedna neprijatnost. Naime, on je odvezen u gradski SUP na informativni razgovor jer je dojavljeno da je u njegovoj porodičnoj kući podmetnuta bomba. Karađorđe je oko 15 časova prevezen u stanicu, a do zaključenja ovog broja nismo uspeli da saznamo da li se radi o lažnoj dojavi.

- Moj brat će po izlasku najpre pokušati da Aleksandru vrati kući jer ona pet, šest dana nije bila kod kuće - izjavio je Srboljub, koji je juče bio u Palati pravde, gde je Karađorđu izrečena presuda. Srboljub je takođe ispričao da zna da Ljuba Pantović planira da ga tuži, ali ostaje pri svojim izjavama od pre nekoliko meseci, kada je novinarima ispričao da je Aleksandra Subotić u drugom stanju sa dečkom svoje majke Aleksandrom Čabarkapom.

- S druge strane, čuo sam da će Ljuba da me tuži zato što sam medijima javio da je Aleksandra trudna sa Čabarkapom. To sam uradio zato što je to tačno i nečuveno. Vidim da tvrde da ona nije trudna. Jedino što je moguće je da je u poslednjih desetak dana prekinula trudnoću, što je takođe dokazivo - izjavio je Subotić.

Inače, Karađorđe je 5. februara ove godine uhapšen kada je sa još dve osobe pokušao da iznudi 5.000 evra. On je od sudije tražio da zbog porodičnih problema bude osuđen uslovno, što mu je konačnom presudom i omogućeno.

Ljubavni trougao: Čabarkapa i Aleksandra

Ljubavni trougao: Čabarkapa i Aleksandra

Prilikom izricanja presude, sudija je upozorila Karađorđa Subotića da kada napusti pritvor i nađe se na slobodi povede računa o tome kako će rešiti svoju porodičnu situaciju, o kojoj su mediji mesecima pisali. Sudija je takođe navela da je svoju prethodnu odluku preinačila i zbog teške porodične situacije u kojoj je Karađorđe nalazi, te da bi bilo dobro da slobodu iskoristi na najbolji mogući način.

Ljuba Pantović

Ljuba Pantović

Ljuba tuži bivšeg dečka!

Konferenciju za novinare koju je od izlaska iz rijalitija “Farma” najavljivala medijima, Ljuba Pantović održala je juče na kojoj je pročitala izjavu za javnost, odbijajući da odgovara na pitanja novinara, a u svom izlaganju otkrila je da će zbog svega što se pisalo u protekla tri meseca podneti tužbu protiv bivšeg devera Srboljuba Subotića i bivšeg dečka Aleksandra Čabarkape. Pored najave tužbe, Pantovićeva je u svojoj izjavi navela da je Čabarkapa njen “navodni” dečko.
- Kao “glavni junaci” i “izvori informacija” tim tekstovima poslužili su Srboljub Subotić, brat mog bivšeg supruga, stric koji je, kako sam kaže, hteo da “zaštiti” svoju bratanicu prisluškujući je i objavljujući medijima svoje ptretpostavke. Drugi “sramni junak” je Aleksandar Čabarkapa. Njegove izjave u štampi koje su mahom nesuvisle i nedostojne građanske javnosti, što znači i publikovanja, takođe će imati sudski epilog - deo je Ljubine izjave.

Poslednji komentari
  • Da li zna sta prica? Vreme: 16.07.2013 14:26h

    Blagoli se tebi Ljubo i tvojoj pameti,bivsi decko koji ima porodicu i trudnu zenu.I boze moj svi su krivi samo ona ne!!!!

  • Mirjana Vreme: 16.07.2013 15:18h

    Bravo Ljubce!!!! sad "navodni"decko? Pa ces sve da tuzis redom a zaboravljas kako si se hvalila Sa-u da si decu poverila decku. Misli ti o svojim cerkama a ne o Stanijinoj navodnoj trudnoci. Sram te bilo ti neka majka.

  • VECA Vreme: 16.07.2013 18:49h

    ovo je izzgleda cela porodica poremecnih vrednsti, svaka na svoj nacin. mislim da je ljuba naj gora zena i majka a nije jedina bozinovska je sisa u svemu. mozda je od nje ucila kako se deca vasitavaju, jedino sto bar nije pijandura, socijalni radnici trebalo bi da se pozabavem bar mladje devojcice i da je izvuku iz tako ne zdravog okruzenja.

  • theb Vreme: 21.07.2013 12:29h

    a nekako mi ovaj Srbo najzabrinutije izgleda od svih. Dali zbog njegove face ili sto ne zna da se pretvara kao ovi ostali?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP