Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIZNISMEN UŽIVAO SA UPOLA MLAĐOM DEVOJKOM NA BEOGRADSKOM SPLAVU

Srđan Đoković u provodu sa plavušom!

Autor: Sanja Arsić | 16.05.2014 - 19:30:00h | Komentara: 25

Poznatog biznismena Srđana Đokovića sve češće možemo videti u noćnom provodu kako uživa u muzici, ali i u društvu lepih devojaka! Sličan slučaj desio se u sredu uveče, kada oca našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića ni loše vreme ni pljuskovi nisu sprečili da se pojavi na popularnom prestoničkom splavu „River“, gde je sa anonimnom plavušom lumpovao do ranih jutarnjih časova!

Srđan Đoković / Foto: Mitar Mitrović

Pažljivo sluša šta prijatelj priča... / Foto: Mitar Mitrović

Noletov otac celu noć proveo u društvu anonimne devojke, sa kojom je đuskao i pijuckao votku. U provodu su ostali do fajronta, a splav su napustili zajedno

Paparaco „Alo!“ uslikao je Đokovića kako u separeu razgovara sa javnosti nepoznatom devojkom, sa kojom je pijuckao votku, a mlada dama se potrudila da biznismen uživa i oseća se ugodno, pa mu je tako svako malo palila cigaretu.

Srđan Đoković / Foto: Mitar Mitrović

Đuskali u VIP separeu / Foto: Mitar Mitrović

Srđan Đoković / Foto: Mitar Mitrović

On sipa piće, ona pali cigaretu/ Foto: Mitar Mitrović

Srđan Đoković / Foto: Mitar Mitrović

Naš izvor, koji se našao na licu mesta, otkrio nam je da su Srđan i zgodna plavuša na splav došli odvojeno, u razmaku od pola sata, da bi se potom oboje smestili u VIP separe koji je potpuno izmešten od ostalog dela splava.

Srđan je svojoj prijateljici nekoliko puta sipao piće kako bi nazdravili, a cele večeri su zbog glasne muzike jedno drugom pričali na uvo

- Srđan je došao pola sata posle ponoći i smestio se u VIP separe, a nakon 30 minuta pridružila mu se i mlada devojka. Sudeći po tome da su vodili prisan razgovor, reklo bi se da se znaju od ranije. Otac tenisera je svojoj prijateljici nekoliko puta sipao piće kako bi nazdravili - kaže naš sagovornik, i dodaje:


- Sa njima je u društvu te noći bilo još nekoliko ljudi, ali su njih dvoje bili jedno pored drugog i zajedno su uživali uz hitove Tanje Savić. Bilo je očigledno da se dobro provode. Ostali su skoro do fajronta, a splav su napustili zajedno - završava izvor „Alo!“.

Poslednji komentari
  • Predrag Vreme: 16.05.2014 20:22h

    Bitno je da oboje nose brojanicu.

  • olga Vreme: 16.05.2014 21:38h

    To je jedna primitivna polupismena porodica totalno nesimpatična;da ih vidim sada kao velike patriote koliki će novac da daju za ugrožene od poplava.

  • teniser Vreme: 17.05.2014 00:10h

    Draga OLGA ti si jedna zavidljiva i losa osoba a i verovatno ruzna usedelica. Djokovici su dali Srbuji toliko koliko do sada nije dao ni jedan pojedinac. A koliko ce da da to je njihova stvar.Pare zaradjuje posteno i to mi svi znamo.Zavist je mnogo naskodila mnogim.

  • vlada Vreme: 17.05.2014 00:25h

    olga da vidimo prvo koliko cete vi da date novca, kad znate da prozivate. Dajte ptvrdu koliko ste uplatili i ja uplacujem istog sekunda istu cifru.

  • anna Vreme: 17.05.2014 02:39h

    olga oladi i ne lupetaj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP