Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! OTKRIVA KO JE BUDUĆI MUŽ MARIJE KARAN

Srpkinja pala na Amera!

Autor: B. Radulović | 13.04.2014 - 15:00:00h | Komentara: 4

Glumica Marija Karan potvrdila je juče ranije navode da će uskoro stati na ludi kamen, ali nije želela da otrkije identitet svog budućeg supruga. Međutim, „Alo!” saznaje da će se Karanova udati za američkog producenta Džojla Lubina, sa kojim je više od tri godine u vezi, a sa kojim je 2012. godine boravila u Beogradu.

Marija Karan i Džoel Lubin

Džojl je upoznao Marijine roditelje kada je pre dve godine bio kod nje u poseti

Popularna glumica će se udati
za američkog producenta Džojla Lubina, koji joj je pomogao da se snađe u Holivudu, a sa kojim je 2012. godine boravila u Srbiji

- Možemo da podelimo sa vama lepe vesti i objavimo da se Marija Karan udaje. Marija i njen budući suprug se raduju venčanju i želeli bi da svadba bude u Beogradu. U zavisnosti od obaveza njih dvoje će precizirati datum i mesto venčanja, a planiranje i organizacija slavlja je u toku - stoji u saopšenju portparola Karanove, koji i pored naših ubeđivanja da je ime budućeg supruga osnovna informacija, po njenoj želji, nije hteo da nam otkrije.

Marija Karan i Džojl Lubin

U zavisnosti od obaveza njih dvoje će precizirati datum i mesto venčanja, a
planiranje i organizacija slavlja je u toku” PR služba

Ipak, kako ekskluzivno saznajemo od izvora bliskog glumici, reč je o dugogodišnjem Marijinom dečku Džojlu, atraktivnom četrdesetogodišnjakom koji živi i radi u Los Anđelesu kao filmski producent, a koji joj je i pomogao da se snađe u Holivudu.

Marija Karan i Džojl Lubin

Svadbu će najverovatnije praviti u Srbiji, a živeće u Americi 

- Njih dvoje su skoro četiri godine zajedno i s obzirom da je njihova veza odolela mnogim iskušenjima vezanim za život u različitim gradovima, odlučili su da se stacioniraju i venčaju. On je Mariji još pre nekoliko godina poklonio izuzetno vredan brilijantski prsten kao poklon, a koji je ona nosila vrlo često na prstu kao verenički. Svadbu će najverovatnije praviti u Srbiji, dok će živeti u Americi - kaže naš izvor blizak Mariji.

Kako saznajemo, Džojl je upoznao Marijine roditelje kada je pre dve godine bio kod nje u poseti. Ona je tada svom dragom pokazivala Beograd i čari noćnog života kada su i uslikani u tadašnjem klubu „Magacin” u drušvu kaskadera Uroša Ćertića. Glumica je i tada nosila verenički prsten na domalom prstu i čitavu noć đuskala u naručju svog budućeg supruga. Uz piće i uživo muziku „Alegro benda” budući mladenci su razmenjivali nežnosti, ali glumica ni tada Džojla nije predstavila javnosti kao dečka.

Uroš Ćertić: Čestitao sam im, Džojl je super!

Kaskader Uroš Ćertić, koji se provodio sa budućim mladencima kada je Džojl bio u Beogradu, kaže da mu je drago što su odličili da svoju vezu krunišu brakom.

Marija Karan i Džojl Lubin

 
- Čestitao sam im oboma kada sam čuo, želim im puno sreće i sve najbolje u zajedničkom životu. Džojl je super momak, oduševio sam se njime kada sam ga upoznao, ali i o Mariji imam samo reči hvale. Ne želim da detaljišem vezano za njihovo venčanje jer vidim i da oni o tome slabo pričaju, pa ko sam ja da njihovu privatnost iznosim u javnost. U svakom slučaju drago mi je što će se venčati - izjavio je Uroš za „Alo!”.

Poslednji komentari
  • Bata Srećko Vreme: 13.04.2014 17:53h

    Ona nije ni malo naivna ! Mnoge je napadala ali su je pročitali na vreme. I Milana Popovića je pokušala da zarobi ali se na vreme izvukao !

  • veca Vreme: 14.04.2014 02:16h

    Ma, Amer pao na Srpkinju! Cestitamo!

  • kondic Vreme: 14.04.2014 09:49h

    daj sta das,samo,da nije srbin.ime je bitno,svi,odose van nase,lepe zemlje,a u dusi kao bajagi, tuguju.

  • Duga Vreme: 14.04.2014 15:45h

    Tiiiii breeee sto ste ljubomorni.!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP