Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STRANI MEDIJI BOJANI PROGNOZIRAJU USPEŠNO FINALE

„Srpska Adel“ na korak do pobede!

Autor: Ekipa VIP | 21.05.2015 - 20:30:00h | Komentara: 6

Bojana Stamenov, naša predstavnica na Evroviziji, koja se trenutno održava u Beču, posle nastupa u polufinalu okupirala je pažnju stranih medija, koji su oduševljeni njenim nastupom i raskošnim glasom. Austrijski listovi preplavljeni su informacijama o „srpskoj Adel“, kako je zovu, i prognoziraju joj pobedu.

Svi su oduševljeni Bojanom Stamenov

Svi su oduševljeni Bojanom Stamenov | Foto: Reuters

Niko osim nje nije mogao očekivati da će Bojana za samo jedan dan od prognoze debakla postati jedan od glavnih favorita.

 

Roditelji putuju u Beč

Majka Natalija i otac Zoran planiraju da ćerku Bojanu u Beču bodre iz bekstejdža. Iako još uvek nisu odlučili da li će putovati avionom ili kolima, osećaju ogromnu euforiju. Otac zbog takvog ushićenja razmišlja da li uopšte da krene na put, jer mu je, kako kaže, lakše da u svom domu prati prenos. Bojanina sestra Tijana najveća je podrška zajedno sa sinom Todorom, koji priželjkuju da pevačica ima dobar plasaman, čime će usrećiti sebe i Srbiju.

- Nisam se iznenadila što sam prošla u finale, to sam od početka očekivala jer sam verovala u sebe. Srećna sam, kako zbog plasmana, tako i zbog reči hvale koje dobijam sa svih strana. Prija mi sve što se događa oko mene. Nadam se da ću izboriti najbolji mogući plasman u finalu - kaže za „Alo!“ Bojana, koja se trudi da se do finalne večeri odmori jer je u Beču pod lupom svih novinarskih ekipa koje žele intervju sa njom.

Između ostalog, naša predstavnica jedna je od retkih učesnika koji su gostovali na nacionalnim televizijama u Austriji.

Iako su joj kladionice veče pre polufinala predviđale povratak kući, kolo sreće se okreće, pa je sada austrijski mediji nazivaju „srpskom Adel“ i predviđaju joj pobedu.

Slavila prolazak u finale

Slavila prolazak u finale | Foto: Tanjug/ AP

Bečki magazin „Esterajh“, na naslovnoj strani piše: „Među finalistima su Bojana Stamenov i Ruskinja Polina Gagarina, koje spadaju u favorite.“ Uz prasak komplimenata na njen glas, u austrijskom dnevniku se kaže da naša Bojana može da se nada pobedi, dok „Kronen cajtung“ ističe da je Srpkinja svojim miksom popa i disko zvukova pridobila frenetični aplauz.
Ništa manje velikodušan u komplimentima nije bio ni dnevnik „Prese“, koji je Bojani nadenuo nadimak „srpska Adel“, koja je svojom ritmičkom pesmom izazvala najveće ovacije u dvorani, dok joj „Hojte“ pripisuje epitet „kraljica srca“.

Kladionice: Od debakla, do favorita


Za razliku od prognoza pre njenog nastupa u polufinalu „Evrosonga“, kada su joj kladionice predviđale debakl i, srećom, nisu bile u pravu, kvote sada govore suprotno. Bojana se po prognozama svih evropskih kladionica trenutno nalazi na petom ili šestom mestu. Ako uzmemo u obzir da je Marija Šerifović na ovom takmičenju pobedila, a da su joj kladionice predviđale 12. mesto, onda Bojana ima velike šanse da „Evrosong“ dovede u Srbiju. Ispred nje su samo Švedska, Italija, Rusija, Australija i Estonija, dok na pojedinim kladioničarskim listama ima istu kvotu kao predstavnici Belgije.

Naš džet-set uz Bojanu

Ogromnu podršku Stamenov ima i od najvećih muzičkih imena srpske estrade.


Željko Joksimović
- Bojana je bila sjajna. Dopada mi se kako je izvela pesmu. Zasad je sve fantastično izvela, ali videćemo kako će biti u finalu. Iskren da budem, prijatno sam iznenađen.


Neda Ukraden
- Moram da vam kažem da sam oduševljena Bojaninim nastupom. Želim joj mnogo uspeha i verujem da će napraviti dobar rezultat.


Tijana Dapčević
- Bojana, sreća moja, totalno je izdominirala. Bravo, bravo. Zaslužila je sve čestitke!


Marko Kon
- Sve što imam da kažem je: „Vidimo se 2016. godine u Beogradu. Bravo, Bojana!“


Leontina Vukomanović
- Bojana je blistala, idemo dalje! Mnogo smo uzbuđeni, pa zbog toga sve vreme urlamo da joj pružimo podršku.

Poslednji komentari
  • Dario Vreme: 21.05.2015 20:54h

    Kolege cestitaju , bas lepo , Bojana je to zasluzila.

  • LEJLA 28 Vreme: 21.05.2015 20:54h

    Ona je nasa Srpska Adel to smo se svi uverili '' ZVEZDA''

  • Jovanovic Vreme: 21.05.2015 20:55h

    Bojana samo napred, lepo je sto te ovoliki broj kolega podrzava i svi cestitaju.

  • Gavrilo Vreme: 22.05.2015 00:48h

    Mene ovo ne zastupa i tacka.

  • Bogdan Vreme: 22.05.2015 14:23h

    @Gavrilo - tvoj komentar je primitivan i govori o tebi, a ne o sjajnoj pevačici, što Bojana svakako jeste. Jesi li nekad čuo za opersku divu Monserat Kabalje? Verovatno nisi, pa ti je moj savet da koristiš internet ne bi li se malo obrazovao umesto što ostavljaš prostačke komentare.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP