Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČESTITAMO!

Srpski mađioničar među najboljimana svetu! (FOTO)

Autor: A. O. | 15.05.2014 - 16:00:00h | Komentara: 0

Milan Volarev poznatiji kao Volare je na Međunarodnom festivalu magije stao rame uz rame sa svetskim imenima iz sveta magije a to su: Tom Stoun, Li Aleks, Mago Saša, Astor...

Milan Volarev Volare

Milan Volarev Volare

Dvadesetak sjajnih mađioničara iz sedam evropskih zemalja - Mađarske, Velike Britanije, Srbije, Makedonije, Španije, Švedske i Hrvatske – učestvovalo je na Međunarodnom festivalu magije “MagicOs”, koji se održao po drugi put za redom u Osijeku.

Festival je namenjen za sve profesionalne i amaterske mađioničare te sve ljubitelje ove predivne umetnosti. Svrha održavanja festivala je promocija mađioničarske umetnosti kao i druženje mađioničara iz svih delova sveta, razmena iskustva, te prezentacija veština.

Milan Volarev Volare

Milan Volarev Volare

 
Posebnu čast da otvori festival i nastupi prvi dobio je mladi mađioničar iz Novog Sada, Milan Volarev poznatiji kao Volare. On je stao rame uz rame sa svetskim imenima iz sveta magije a to su: Tom Stoun, Li Aleks, Mago Sasha, Astor i drugi.

Ovom prilikom Volareu je uručeno posebno priznanje “Merlinova medalja” kao jednom od najboljih svetskih mađioničara za decu. Nagradu je lično uručio predsednik Međunarodnog udruženja mađioničara, gospodin Tony Hassini iz SAD, koji je bio poseban gost festivala.
Volare se mađioničarstvom bavi još od malih nogu. Iako ima tek 29 godina imao je prilike da nastupa svuda i osvoji brojna priznanja ali kako kaže dečiji osmeh i aplauz mu predstavljaju najveći uspeh.

Milan Volarev Volare

Milan Volarev Volare

 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP