Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IMA NEŠTO

Šta brade govore o muškarcu: Istina o Čedi, Gordanu, (B)Raduljici...

Autor: Dnevno.rs | 04.10.2014 - 20:30:00h | Komentara: 0

Neuredna, ali seksi lica muškaraca postala su svetski trend. Da li je brada samo imidž ili stvar nemarnosti, to sada nije važno, jer su muškarci zadovoljni ovim novim trendom.

Sulejman

Sulejman: Moćni bradonja

Ako su ih nosili kineski i osmanlijski carevi da bi pokazali veličinu svog položaja i statusa, onda je potpuno razumno zašto su se brade vratile i danas na „must have” listi kod muškaraca. Poznato je da devojke više vole „loše momke” koji su svoj brijač zaboravili da upotrebe poslednjih nekoliko dana zbog burnog noćnog života.

Muškarci u odelima, urbani momci i oni sa „vintage” stilom postaju slepi pratioci puštanja i negovanja brade na licu. Ovim snažniji pol ostavlja utisak dominacije, a stilista Stevica Ponorac smatra da obrijano lice otkriva nesigurnost.
– Neminovno je da mladićevo čisto lice ostavlja poruku nezrelosti i nemogućnosti da se njegove reči i dela shvate ozbiljno – objasnio je Stevica za Dnevno.rs.

„Nisam  egzibicionista,  to sam ja“:  Čedomir Jovanović

„Nisam egzibicionista, to sam ja“: Čedomir Jovanović | Foto: Mladen Šurjanac

Danas su popularne brade od tri dana koje žene smatraju seksi. Imidž koji oslikava poslovnog muškarca koji je poželeo da bude boem na tri dana, u čistoj košulji sa podvrnutim rukavima je uvek privlačan devojkama. Da li je želeo da zavede žene ili da izgleda ozbiljnije, ali brada Čedomira Jovanovića mnogo govori o njemu.
– Ovaj političar šalje poruku da želi da ga ljudi shvate ozbiljno i da reči koje izgovara imaju težinu. On je svoje dugogodišnje političko iskustvo i teget odelo upotpunio je neobaveznom bradom, a o njegovom izgledu se svuda govori. Ženama je odjednom postao seksi i za tren oka su se svi okrenuli Čedi i njegovoj politici – rekao je stilista.
Brada kao deo imidža
Postoji druga grupa poznatih ličnosti koja bradu nosi kao svoj stil, što je deo njih samih. Ovi muškarci ne prate trendove jer su oni boemi koje ne možemo da zamislimo bez brade. To su uglavnom glumci, slikari, reditelji i ostali umetnici, a njima brada pristaje jer opisuje njihovu ličnost i karakter.

Gordan Kičić

Gordan Kičić | Foto: Mitar Mitrović

– Gordan Kičić je pravi primer boema, kome brada tako dobro stoji. Brada kod ovog glumca je deo njegovog stila i usko je u vezi sa karakterom. Ona ne govori umesto njega, već dela i rad kroz koje on odlično nosi svoju bradu govore o njemu kao umetniku – naglasio je Ponorac.

Raduljica

Ne zovu ga džabe Braduljica | Foto: Profimedia

I jedan jedini... Raduljica!
Da li po ugledu na seriju „Sulejman veličanstveni”, ali naše momke sve češće možemo videti sa dugom i gustom bradom, poput sveštenog lica. Mnoge žene je smatraju za neuredni imidž kod muškaraca međutim, svaka bi pristala da bude u vezi sa njenim ponosnim nosiocem Miroslavom Raduljicom. Po bradi ovog sportiste nastao je i njegov nadimak Braduljica, a sa dodatkom tetovaže ona oslikava model savremenog trenda.
– Koliko je to praktično na sportskom terenu, ne znam. Iako zastupam stav da brade nikako nisu poželjne na licu sportista, ma koliko lepo i privlačno bilo, opraštam mu zbog postignutih rezultata – završava stilista za Dnevno.rs.
Šta god da one predstavljaju brade su postale veliki svetski trend, a pozanto je da muškarci u Srbiji vole da prate modu. Većini je brada samo promena na licu i veliko olakšanje jer će na neko vreme zaboraviti na brijače.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP