Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRVO OBRAĆANJE JAVNOSTI NAKON IZBACIVANJA SA "FARME":

Šta je nateralo
Vesnu Rivas da
udari koleginicu?

Autor: Smedia | 09.06.2013 - 16:52:00h | Komentara: 11

Nakon skandala u rijalitiju, pevačica je otvoreno govorila o svim odnosima ali i o šokantnoj tuči.

Vesna Rivas

Pevačica Vesna Rivas posle izbacivanja sa "Farme" kaže da je u šoku posle tuče sa koleginicom Gocom Božinovskom i da ne zna kako nije mogla da se iskontroliše. Posle svih uvreda i svađa koje je pretrpela na imanju u Lisovićima, Vesna otvoreno priča o odnosu sa ostalim farmerima, taktici, ko ju je najviše razočarao i šta misli o vezi između Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića.

- U šoku sam. Premotavam film i pitam se sve vreme kako nisam mogla da se iskontrolišem. Uslovni refleks je čudo. Sada mi je sin pokazao snimak. Ona je mene prva počela da pipa, ali kada je krenula da mi podiže majicu i da joj ruka ide ka mojoj dojci, ja sam odreagovala. Nisam imala nameru da je udarim, već samo da sklonim njene ruke sa mene. Videćete da sam se posle toga ukočila, a ona je mene udarila par puta. Žao mi je što nisam uspela da se obuzdam, ne mogu da verujem šta sam uradila, rekla je ona.

Tuca Goca Bozinovska i Vesna Rivas

Tuca Goca Bozinovska i Vesna Rivas

Šta Vam je Goca rekla posle izbacivanja? Da li ste se videle u Zadruzi?

- Bilo je tri noću i nismo se videle jer su mene sačekala jedna kola, a nju druga. Posle izlaska od nje nisam čula ni reč.
Goca i Vi ste se u poslednje vreme stalno svađale. Zbog čega? Ima li neki dublji razlog ili samo sitne provokacije?
- Nas dve se znamo od ranije. Pre "Farme" sam često čula da me je ogovarala, bockala i prozivala. Zbog čega, ne znam. Nisam se osvrtala na to, ali u rijalitiju smo bile prinuđene da budemo blizu. Ona nije prestajala da me ogovara i spletkari, pa je moralo je da dođe do toga da se žestoko posvađamo.
Ova sezona "Farme" biće upamćena po tome što ste se posvađali sa skoro svim ukućanima? Da li su oni tako loši? Da li je to bio deo vaše taktike?
- Nikada nisam nekoga napala prva. Kada smo došli na imanje Ekrem je postavio Duleta za slugu. On je siktao po kući, šutirao cepanice. Kada sam mu rekla da to ne radi, on je meni rekao da sam debela. Drugu svađu sam imala sa Saškom Karan, koju sam lepo zamolila da donese kofu sa vodom , ali ona mi je uzvratila rečima da sam ja "niko i ništa da bi ona meni činila uslugu". Nisam imala nameru da budem ponjava. Ko me je napao, ja sam adekvatno odgovorila. Ništa nisam namerno radila, ljudi su me napadali, ja sam odgovarala.
Ipak, u svađama niste zazirali od toga da pojedinim farmerima vređate decu, žene, brata, majku. Zbog čega ste nisko udarali?
- Kako ko zasluži. Dokle ću ja da idem sa psovkama zavisilo je od toga koliko su oni daleko otišli sa svojim vređanjima. Nisam htela da budem vaška i da me svi gaze. Da nisam odgovarala na uvrede ko zna šta bi bilo sa mnom.
Ko vas je razočarao?
- Miki Mećava.
Šta mislite o vezi između Stanije i Filipa Panajotovića?
- Dobar marketing! Ničega tu više nema!
Koga vidite kao pobednika?
- Niko od njih nije zaslužo da pobedi, ali ako se bude biralo po nekim ljudskim osobinama onda bi volela da pobedi Radojka, Era ili Saška Karan.
Poslednji komentari
  • snezana Vreme: 09.06.2013 17:01h

    sad vesna pokusava da opere obraz , ali nemoze jer je dokazala i pokazala da obraza nema

  • Tanja Vreme: 09.06.2013 17:12h

    Goco sta si trazila to si i dobila...Sadakukas jer ti propade 42.000 evra do sada koje si zaradila foliranjem i vredjanjima pa ti Vesna kriva jer ti je rekla istinu u oci :)

  • ana Vreme: 09.06.2013 17:34h

    Bravo Vesna,jedino mi je žao sto se nisi suzdržala,ali bar nisi plakala kao p....tj.kao Goca i glumila ludilo..

  • Sanja Vreme: 09.06.2013 17:40h

    Vesna dno dna .Stidi se svakog svog postupka .Jadno jadna .

  • draga Vreme: 09.06.2013 17:45h

    sta reci za tu zenu koja je stalno trzila svadju a sve sa puno ninizma toje zena koja je svakog terala do ludila neznam dabi neko pametan mogo da neodreaguje

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP