Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PLANIRA DA SE KANDIDUJE ZA PREDSEDNIKA

Stanija bi u Tominu fotelju!

Autor: A. Radojević | 19.03.2015 - 21:00:00h | Komentara: 10

Da je za bavljenje politikom dovoljno samo da imate dobru volju, dobar primer je Stanija Dobrojević, koja namerava da se učlani u jednu političku stranku, ali i kandiduje za predsednika Srbije. Tačnije, starletino angažovanje u politici podržao je Nenad Čanak, koji je nagovestio da bi glasao za nju na predsedničkim izborima.

Ne boj se, Tomo, naučiću te da barataš Tviterom

Ne boj se, Tomo, naučiću te da barataš Tviterom | Foto: Rajko Ristić

U emisiji kod Ognjena Amdižića, starleta je spomenula da bi uletela u politiku, dok je Čanak bodrio kako je ona idealan tip za tu fotelju. S obzirom na to da je ovaj političar svojevremeno u istoj emisiji tvrdio da “starleta znači k**va”, bila je iznenađujuća njegova izjava da bi glasao za Staniju na predsedničkim izborima.

Šta ću ja sad, ona se bolje snalazi na inernetu?

Šta ću ja sad, ona se bolje snalazi na inernetu? | Foto: Oliver Bunić


Kako se u njegovom glasu čula ironija, pretpostavljamo da se političar samo šalio sa starletom, ali je ona odlučna u tome da se posveti svojoj političkoj karijeri.
- Ne želim da me ljudi znaju samo po golim slikama, evo pokrećem privatan biznis i posvećujem se karijeri - rekla je Stanija.

Lumpovala  sa prijateljima...

Lumpovala sa prijateljima... | Foto: Rajko Ristić


- Ja mislim da bi to bilo odlično. Počni da se baviš politikom i kandiduj se za predsednika Srbije za dve godine. Ja ću sigurno glasati za tebe - rekao Čanak, a Dobrojevićeva je bila zadovoljna njegovim komentarom.

Iako su mnogi negativno prokomentarisali to što ona želi da se bavi diplomatijom, ona se ne obazire na takve priče, a želi da se prvenstveno bori za prava žena u Srbiji.

Kako bismo bili sigurni da Stanija zaista želi da se bavi politikom, pozvali smo je za komentar.

Limuzina za „buduću“ predsednicu

Limuzina za „buduću“ predsednicu | Foto: Rajko Ristić


- Istina je da hoću da se bavim politikom. Pa zašto da ne? Ja imam dosta ideja i mislim da bih se snašla i u diplomatiji - iskrena je Stanija.

Dok je sedela u poslaničkoj klupi Nevena Adžemović je u nekoliko navrata izjavljivala da će se boriti za prava žena, ali kako se kratko našla u ovom poslu, njenu viziju će, po svemu sudeći, nastaviti da ispunjava ova starleta. Jedina razlika je što Stanija pikira fotelju Tomislava Nikolića, a ne poslaničku klupu.

Do jutra slavila rođendan!


Stanija je u utorak uveče slavila svoj 30. rođendan u jednom prestoničkom klubu, a sa prijateljima je lumpovala do ranih jutarnjih sati. Da se dobro provela najbolje pokazuje osmeh na njenom licu, a sve vreme je bila vesela i dobro raspoložena. Dobrojevićeva je na proslavu svog rođendana došla u beloj limuzini, a koliko je njena pojava u klubu oduševila prisutne muškarce pokazuje činjenica da su joj u nekoliko navrata slali flaše šampanjca. Inače, starleta je dobila i veliki buket ruža sa posvetom, ali nije želela da otkrije ko joj šalje cveće. Zanimljiv poklon bio je i pas rase “kane korso”, koji joj je poklonila odgajivačnica iz Batajnice.

Poslednji komentari
  • covek iz senke Vreme: 19.03.2015 22:54h

    pa mozes, ionako su svi nepismeni

  • Južbina Vreme: 19.03.2015 23:47h

    Ako se bude biralo između Stanije i Nenada Čanka, moj glas ide Staniji.Lepša je, a bome i pametnija.

  • saw Vreme: 20.03.2015 08:00h

    ovoj zemlji je svako bolji predsednik od momentalnog

  • Lara Vreme: 20.03.2015 09:50h

    "covek iz senke" je dao odlican komentar. Ja cu samo reci: Katastrofa. U psihologiji mase postoji jedno pravilo: masa sledi uvek samo one koji su samo malo pametniji od nje, nikako mnogo pametniji. Dakle to objasnjava otkud su izbori nasih gradjana takvi kakvi su. Da su i sami u vecini i u proseku pametniji, birali bi pametnije ljude za upravljanje drzavom.

  • slavica Vreme: 20.03.2015 10:05h

    Sigurno bih glasala za Staniju,kad je cirkus nek je do kraja,a i lepsa je od Tome.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP