Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAT STARLETA

Stanija Dobrojević odlučila da presavije tabak: „Soraja, nakazo, vidimo se na sudu!“

Autor: A. Radojević | 11.03.2014 - 15:00:00h | Komentara: 7

Nakon što je Soraja Vučelić javno optužila Staniju Dobrojević da je oralno zadovoljavala njenog dugogodišnjeg prijatelja Matiju u toaletu jednog kafića, Stanija Dobrojević odlučila je da presavije tabak i podnese tužbu protiv starlete!

Stanija

Ne da na sebe: Stanija| Foto: Z. Lončarević

Bivša farmerka najavila tužbu protiv Vučelićeve, koja je za nju izjavila da je oralno zadovoljavala njenog druga
Matiju u toaletu jednog kafića

Njih dve započele su medijski rat kada je Dobrojevićeva u jednom magazinu optužila Vučelićevu da po gradu širi laži da ju je njen bivši dečko Filip Panajotović muvao, nakon čega je Soraja odlučila da u javnost ispriča kako je Stanija oralno zadovoljavala njenog prijatelja!

- Čim je ušao u moj automobil, Matija je rekao sledeće, pri tom ću biti pristojna, pa ću ublažiti njegove reči: “Ona me je oralno zadovoljavala, osećam peckanje, vozite me u Hitnu“ - izjavila je Soraja za „Skandal“.

Nakon ove optužbe, Stanija je rešila da se sa Sorajom obračuna na sudu! Čim se iz Banjaluke vrati u Beograd, Dobrojevićeva će angažovati advokata i podneti tužbu protiv Vučelićeve.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić | Foto: facebook / Sara Vucelic

 

"Pošto ima dosta toga da kaže o Staniji u svom prostom i vulgarnom stilu, poručujemo joj da će joj Dobrojevićeva to zadovoljstvo pružiti, ali na sudu", Stanijin PR

- Nemam kome šta da se pravdam, fanovima hvala na ovolikoj podršci. Pitam se samo dokle će me pratiti ove nakaze - napisala je Stanija na Tviteru, aludirajući na Soraju, a od njenog PR menadžera dobili smo potvrdu da će tužiti Soraju.

- Stanija nije u Srbiji, trenutno se nalazi u Banjaluci, gde uživa sa svojom familijom i bebama. Pre dva dana imala je organizovano okupljanje sa fanovima, koji su je ugostili kao kraljicu. Što se tiče objavljene priče, Stanija će odmah po povratku u Srbiju podneti tužbu protiv dotične, koja ne bira sredstva kako bi dobila medijski prostor. Pošto ima dosta toga da kaže o Staniji u svom prostom i vulgarnom stilu, poručujemo joj da će joj Dobrojevićeva to zadovoljstvo pružiti, ali na sudu. Sve izjave u budućnosti u vezi sa ovom temom davaće Stanijin PR i advokatska kancelarija - rekla je za „Alo!“ Stanijina predstavnica za medije.
 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 11.03.2014 15:20h

    rat domacica. blago nama!

  • Ludi ja Vreme: 11.03.2014 16:44h

    Sta znaci nezdrava konkurencija .... i zavidnost, otimanje posla iz ruku ili odakle vec .... Kod nas ne postoji dzaba narodna izreka smejala kuka krivom drvetu...

  • Predator Vreme: 11.03.2014 18:05h

    Jel" pusite za dzabe...

  • čaki Vreme: 11.03.2014 22:18h

    posle ukrajine vest dana

  • Strahinja Vreme: 11.03.2014 22:42h

    Stanijin PR, advokat i predstavnik za medije ? WTF ?!?!?! Gde su sofer, vratar, manager, telohranitelji, plasticni hirirg, sminker, frizer, koreograf, stilista, kreator, Sultan Iz UAE, pejzazni arhitekta, lector I fotograf da joj pomognu u obracanju javnosti I odbrani lika, zadnjice I grudi ove jadne, nezasticene stidentkinje? Aman ljudi ! Pomagajte !!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP