Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVI SE PRAVE NAIVNI

Stanija i Filip krivi
za sve probleme farmera?

Autor: Puls | 03.07.2013 - 10:25:00h | Komentara: 41

Sinoć je organizovana po ko zna koji put na Farmi "Igra istine", a i finalisti i farmeri koji su se vratili u ponedeljak uveče, skoro sva pitanja su postavljali Staniji Dobrojević i Filipu Panajotoviću.

Filip i Stanija

I jedni i drugi farmeri su napadali Staniju i Filipa, dok su Ša, Aki Marković i Memo sve vreme dobacivala i ponašali se kao da se zgražavaju na svaku informaciju o ljubavnom paru sa imanja u Lisoviću.

S obzirom da je ostalo još nekoliko dana na imanju stiče se utisak da su ostali farmeri primenili taktiku da napadnu starletu i manekena kako bi ugrabili još koji glas do nedelje i kako bi što duže ostali na imanju, a oni koji su već ispali da na imenima Stanije i Filipa prave sebi marketing.

Neverovatno je da su za sve svađe i sve afere na imanju bili krivi Stanija i Filip, a da su ostali bili sve vreme nevini i da nikada nikoga nisu ogovarali. Jedino Vesna Rivas i Milan Tarot nisu pristali na to da učestvuju u masovnom napadu na pomenuti dvojac.

Da li ostali farmeri koriste priliku da na račun najintrigantnijih farmera prave sebi promociju? Ili možda se pojedini trude da kompromituju Staniju i Filipa da bi istakli svoje favorite poput Mikija Mećavu kome je favorit Goca Božinovska, a Filip Mitrović kome je favorit Aki Marković?
 

Poslednji komentari
  • Mama Ljubica Vreme: 03.07.2013 10:49h

    Kako su vrijedni ŠA,Goca,Ekrem AKI,Memo i Ljuba,Goca,Ša i Ljuba kada nešto urade non-stop pričaju; mi uradili ovo, mi uradili ono.Nije ovo radna Akcija da se bore za udarničku značku i takmičenje u radu.Ovo je Farma i ovo je Riality i borba za 50.000 evra.Svi se ovdje foliraju a ŠA,Memo Ekrem i LJUBA najviše.Ljuba i Memo najveće tračare.A LJUBA posebno..ova žena je tolko podla i zla, jednom rečju;dno dna!!!

  • jelena Vreme: 03.07.2013 10:51h

    Da,toliko su uspesni mladi ljudi,vredni,radni,postenog zanata,da su svi drugi krivi sem njih. Molim vas ozbiljnosti malo. Uostalom,dosli bivsi farmeri,pa sa nekim da su seli na 10 minuta,da ti niko ne valja,stvarno da se zapitas koj problem imas.

  • maki Vreme: 03.07.2013 11:06h

    OVO SINOC NA STSANIJU JE SRAMNO I LJIGAVO ZASTO ZADRUGA CUTI I TV PINK ! IMAI IH GORI STRASNO NIKO NETRPI TOLIKU TORTURU KAO STANIJA !

  • nena Vreme: 03.07.2013 11:08h

    OSTAVITE STANIJU HOCETE DA JE UBIJETE !

  • olja Vreme: 03.07.2013 12:05h

    nemaju Stanija i Filip problem sa svima,nego svi imaju problem sa njima!!!!! Filip i stanija su njima trn u oku,nervira ih sto su popularni a nisu pevaci sa 20 ili 30 god karijere!! Alo bre DOSTA !!!!!!! Dokle vise!!!!!!???? Stanija i Filip su tu najiskreniji i vi koji ih mrzite mozete da se tresnete,sta god da je ta Stanija radila to je njena stvar i licno njen izbor vi niste niko i nista da bi sudili o tome.Filip je maneken,lep i vaspitan i skroz normalan,a vama takvi smetaju iz kog razloga to vi najbolje znate!!! za kraj samo mogu da kazem da su oni meni skroz super i normalan par,obozavam da ih gledam,ostali neka pocnu da pevaju i pricaju o svojim zivotima a ne o tudjim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP