Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OZBILJNA VEZA

Stanija i Filip spremni za bebu!

Autor: Svet&Style | 19.11.2013 - 12:15:00h | Komentara: 2

Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević objašnjava zbog čega je neko vreme provela daleko od Filipa Panajotovića s kojim se zabavlja sedam meseci, otkriva da li on može da ispuni sve njene hirove i priznaje da intenzivno rade na savlađivanju njegove ljubomore, ali i na zasnivanju porodice.

Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

Stanija i Filip | Foto: Željko Šafar

Stanija Dobrojević je sinonim za starletu na domaći način. Laskavo ili ne, njoj to zvanje očigledno imponuje, a ume i fino da iskoristi sve blagodeti koje s njim dolaze. Za Stanijino ime vezuju se razne afere i kontroverze, novine i portali preplavljeni su provokativnim fotografijama, sve što objavi na društvenim mrežama izaziva ogromnu pažnju.
Nije ni pevačica, ni glumica, ni sportistkinja, ali njena zadnjica našla se na naslovnim stranama više puta nego lica mnogih poznatijih žena. O Staniji se raspravlja i u emisijama koje se ne bave samo estradom i šou-biznisom.
Brojni uspešni muškarci povezivani su sa njom, ali svoje srce poklonila je samo jednom. Rijaliti romansa sa manekenom Filipom Panajotovićem i dalje traje, jača od svih pritisaka kojima su oboje bili izloženi po izlasku sa imanja u Lisoviću.
- Uprkos tome što nam je većina kraj veze predviđala sa završetkom rijalitija, Filipova i moja ljubav, ispostavilo se, jača je od svega, poručuje atraktivna starleta.
Nekoliko puta istakla si da bi želela da Filip bude otac tvoje dece.
- Momci sa kojima sam se zabavljala pre Filipa bili su mangupi, i sam tim neizvesne budućnosti. Razmišljajući o porodici i deci, mama mi je obično govorila: Nemoj sebi da dozvoliš da završiš kao ja. Otac mi se bavio politikom, poginuo je u ratu, pa je mama dvoje dece morala da podiže sama. Filip je fin dečko, iz normalne je porodice i, baš kao i ja, želi da vodi miran život.
Radite li možda na bebi?
- Oboje trenutno privodimo kraju studije i spremamo se za odlazak u Ameriku. Ukoliko se desi da zatrudnim, u potpunosti sam spremna za to. Imam dvadeset osam godina, i uvek sam zamišljala da do tridesete budem udata i imam decu. Svaka moja veza bila je duga i ozbiljna, ali osećam da je tek ovo sa Filipom ono pravo.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 20.11.2013 03:17h

    i to nas bas briga...

  • STALJIN Vreme: 20.11.2013 08:51h

    DEGENERICI...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP