Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

AKO KOZA LAŽE...

Stanija krije vezu sa Filipom! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 27.01.2014 - 19:13:00h | Komentara: 6

Filip Panajotović i dalje ne priznaje da se pomirio sa Stanijom Dobrojević, ali njeni fanovi mu očigledno ne opraštaju prošlost i raskid koji su nedavno imali. Kako saznajemo, starletin fan slao je uznemiravajuće SMS-ove manekenu, u kojima je vređao Panajotovića, psovao ga i pretio kako će sve učiniti da ga Stanija više nikada ne pogleda.

Filip Panajotović

Stanfilovci su mu došli glave: Filip Panajotović | Foto: N. Marković

 - Iako je pre nekoliko meseci promenio broj telefona, Filip se nije nadao da će za kratko vreme pojedinci doći do njega. Tako je nedavno imao veliku neprijatnost, kada su počele da mu stižu uznemirujuće poruke u kojim nepoznata osoba na sve moguće načine blati lik i delo mladog manekena. On se u početku nije obazirao na to, ali su onda pretnje postale sve učestalije. Kada je anonimna osoba počela da ga vređa, a Staniju Dobrojević da hvali i diže u nebesa, shvatio je da je u pitanju jedan od njenih fanova. Jedna od poruka koju je dobio glasila je: “Bog je učinio da Stanija i ti raskinete. Nikada se nećete pomiriti jer ti nisi za nju. Marš od nje i nemoj da si se usudio da je spomeneš više, inače...” - priča za “Alo!” izvor blizak manekenu, a zatim i dodaje da je Panajotović broj telefona prijavio svom mobilnom operateru.

- Kako više nije mogao da izdrži da ga neko uznemirava putem poruka, Panajotović je odlučio da se obrati nadležnim organima. Prijatelji su ga savetovali da broj prijavi i mobilnom operateru, a on je to i učinio i veruje da će oni svoj posao obaviti kako treba i da će nepoznati muškarac prestati da šalje poruke. Ne znam da li je Staniji ispričao i pokazao šta se desilo, ali ne verujem ni da ona može da utiče na ljude koji su opsednuti njom - dodao je izvor blizak Panajotoviću.
Kako bismo se uverili u istinitost naših saznanja, ali i saznali kakve je poruke maneken dobijao, kontaktirali smo sa bivšim učesnikom rijalitija, ali je on nije bio raspoložen za priču.
 
- Ne želim to da komentarišem, sve sam prepustio nadležnim organima - bilo je sve što nam je rekao Filip Panajotović, a samim tim i potvrdio da u poslednje vreme ima problema sa starletinim obožavateljima.

Odao ih Filipov sat!

Slika sa  Kopaonika...

Slika sa Kopaonika...

 Iako su oboje demantovali da su obnovili svoju ljubavnu vezu, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović se trenutno nalaze na Kopaoniku, gde, po svemu sudeći, ponovo učvršćuju svoju ljubav. Naime, Stanija je na Tviteru objavila fotografiju gde drži mušku ruku na kojoj je sat, a nakon što smo pažljivo pogledali Filipove nedavne fotografije, saznali smo da je on vlasnik istog ručnog sata.

...a ovo je fotografija  iz 2013. godine

...a ovo je fotografija iz 2013. godine | Foto: Rajko Ristić

 Sam dokaz da se i Panajotović nalazi na Kopaoniku jeste slika koju je postavio na pomenutu društvenu mrežu, a na kojoj je šoljica sa kafom i šećer na kom je ispisana lokacija na kojoj se nalaze. Očigledno da njih dvoje nisu uspeli da sakriju da su zajedno na Kopaoniku jer ih je nepažnja odala.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 27.01.2014 19:23h

    idite bre u....

  • mimi1999 Vreme: 27.01.2014 19:24h

    Bas sam bila luda bez njih ....

  • Darko Vreme: 27.01.2014 19:31h

    A sto bi vi morali sve da znate???Oni ako su poznate licnosti nisu duzni da vas obavestavaju o svemu sto se desava u njihovom privatnom zivotu

  • Ivan Bg Vreme: 27.01.2014 19:43h

    A ko su ovi ljudi i ko su to "njihovi fanovi" ? Strašno...

  • Tex Viler Vreme: 27.01.2014 19:45h

    Dosta vise o ovi raspadima ! Pa koga ono interesuju , sami sebi lajkuju statuse ... stvarno smarate sa Onanijom i njenim ,navodnim deckom. Svi znaju da i to foliraju zbog malo paznje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP