Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FANOVI JE OPSEDAJU

Stanija: Nude mi automobil da se pomirim sa Filipom!

Autor: Blic | 16.01.2014 - 12:30:00h | Komentara: 3

Raskid veze Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića toliko je razočarala fanove rijaliti para da ne žale novac ne bi li ih ponovo videli zajedno.

Stanija i Filip

Stanija i Filip

Obožavaoci starlete i manekena su toliko zaluđeni njihovim odnosom da predlažu i sulude ideje koje su iznenadile čak i Staniju.

- Vi ne možete da zamislite šta nam oni sve nude. Od najmanjih, do neverovatno velikih i skupih stvari. Od plišanih igračaka, parfema, cveća... pa do stanova, automobila... sve kako bi smo se Filip i ja pomirili. Stoje ispred moje zgrade. Čekaju hoće li Filip doći. Fotografišu kola, ostavljaju poruke... Potpuno luda situacija - rekla je za Stanija.


Starleta priznaje da uprkos primamljivim ponudama o pomirenju sa svojim bivšim dečkom i ne razmišlja, a na njegovu izjavu da bi pristala na brak sa njim kada bi je zaprosio, starleta se slatko nasmejala.


- Nijednog muškarca koji me je prosio nisam odbila, a bilo ih je dosta. Međutim, ni za jednog se nisam ni udala, kao što vidite - našalila se Dobrojevićeva.


Stanija uveliko planira povratak u Ameriku.

- Vraćam se u Ameriku. Definitivno sam prelomila. Tamo ću živeti. Neke stvari se u Srbiji nikada neće promeniti i to mi smeta. Mentalitet naroda, pre svega. Mada, moram priznati da pomaka ima, ali sve je to veoma sporo u odnosu na ono kako bih ja želela. Takođe, ozbiljno razmišljam o pisanju autobiografije, pre svega zato što bih imala šta da kažem, a i zato što volim da pišem. Tome ću moći da se ozbiljnije posvetim kada budem daleko odavde - zaključuje Stanija.

Kolumne ću pisati iz Amerike!

Poznata starleta nedavno je počela da piše i kolumne.


- Do sada sam objavila tek dve, a nastaviću da pišem i kada odem iz Srbije. Tek tada će zapravo one biti onakve kakve želim da budu - bez dlake na jeziku, straha i stega. Mislim da će mi biti lakše da kažem šta mislim kada budem daleko.

Poslednji komentari
  • ivan Vreme: 16.01.2014 12:49h

    stanija ....,molim te idi ...,i nemoj se vracati vishe nemogu vishe da chitam gluposti koje izjavljujesh po novinama ..,i da gledam tvoju g...... ...,molim te idi vishe sjashi....,

  • ZORAN Vreme: 16.01.2014 13:18h

    IDI I NE VRACAJ SE , NE PISI , NE OSVRCI SE , TAMO TE JEDVA CEKAJU U NJURORK TAJMSU. . .

  • rr Vreme: 16.01.2014 14:18h

    Stvarno,idi ,dosta vise....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP