Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARLETA PONOVO PRIKAZALA FOTOGRAFIJU SA INTERNETA KAO SVOJU

Stanija opet ukrala tuđu guzu!

Autor: S.Arsić | 13.10.2013 - 08:21:00h | Komentara: 1

Iako su mnogi smatrali da devojka poput Stanije Dobrojević, koja je zgodna i fotogenična, a pritom voli da se slika, nema potrebu čak ni da gleda tuđe fotografije po internetu, a pogotovo ne da ih kači kao svoje, ispostavilo se da je istina drugačija.

Fotografija koju je Stanija objavila na Tviteru

Fotografija koju je Stanija objavila na Tviteru

Nakon što je pre nekoliko dana optužena za „krađu“ jedne guze, bivša farmerka je i juče ponovila ovaj gaf! Naime, starleta je okačila fotografiju na Tviteru, a radilo se o lepo oblikovanoj guzi. Ispod slike je napisala: „Samo da vam poželim lep dan“, da bi se nakon nekoliko sati oglasila devojka čija je pozadina na slici i prokomentarisala:


Original fotografija

Original fotografija

- Evo moje fotografije, hvala Staniji na reklami - napisala je anonimna devojka, pa je nakon toga starleta obrisala svoju objavu. O ovom Stanijinom blamu mnogo se pričalo i taman kada smo pomislili da se neće čak ni oglasiti, starleti se ponovio peh, tačnije, opet je “ukrala” tuđu pozadinu. Ovog puta u pitanju nije samo guza, već i noge koje su oblikovane napornim treninzima. Devojka Filipa Panajotovića očigledno je htela da se pohvali kako u Americi ne gubi vreme, već vredno trenira i vodi računa o svojoj figuri, pa je tako tokom jučerašnjeg dana osvanula fotografija na njenom Tviter nalogu, a ispod je napisala:


- Treniranje, motivacija - nakon čega je dobila veliki broj komentara u kojima su uglavnom svi hvalili njeno telo, ne znajući da na slici nije Stanija.

Ubrzo je otkrivena identična fotografija na društvenoj mreži Pinterest koja je postavljena još pre 42 nedelje, pa je starleta opet brže-bolje obrisala svoj post na Tviteru.

Osladile joj se tuđe pozadine: Stanija Dobrojević

Osladile joj se tuđe pozadine: Stanija Dobrojević | Foto: Z. Ilić

Da li će ovoga puta atraktivna starleta odlučiti da se pomuči i slika sebe, pa svoje fanove obraduje jednom pravom fotografijom, ako joj posle ovih blamova uopšte neko i poveruje da su slike njene!


Stanija je juče bila nedostupna za komentar, pa smo ostali uskraćeni za njenu izjavu.

Filip se ne oglašava!


Otkako je svoju voljenu ispratio u Ameriku, Filip Panajotović ne izlazi iz kuće, po ceo dan je na internetu, kako saznajemo, ni sa kim se više i ne druži i jedva čeka da mu se Stanija vrati. Maneken je doskora bio vrlo prisutan na društvenim mrežama, ali od trenutka kada se njegova devojka prvi put izblamirala kačeći tuđu sliku, Panajotović se više ne oglašava, čak i ne lajkuje komentare svojih prijatelja na Tviteru i Fejsbuku. Ostao je i on bez teksta, a da li će i kako reagovati, ostaje da vidimo.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 13.10.2013 12:15h

    molim vas,molim vas ,molim vas.... nemojte viseee

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP