Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARLETA NE MOŽE DA SE SUNČA U TOPLESU NA PLAŽAMA U AMERICI

Stanija platila kazne od 1.500 dolara zbog skidanja!

Autor: A. Radojević | 29.06.2014 - 09:30:00h | Komentara: 15

Verujemo da bi bilo bolje da su joj zabranili da jede, nego što su Amerikanci našoj starleti Staniji Dobrojević zabranili da se skida. Naime, Stanija je dobila tri kazne po 500 dolara zbog skidanja u toples, koji je na plažama tog dela obećane zemlje zabranjen.

Dobrojevićevoj čuvari tri puta pisali kazne jer je  pokazivala gole grudi na plaži koja nije predviđena za nudiste

Dobrojevićevoj čuvari tri puta pisali kazne jer je pokazivala gole grudi na plaži koja nije predviđena za nudiste

Očigledno je da će našu starletu skupo koštati pokazivanje njenog bujnog poprsja, kojim je, nakon Srba, odlučila da zavede Amerikance, ali za razliku od širokih shvatanja Balkanaca, gde se može svući na bilo kom mestu, tamo je izabarala pogrešno.


- Njoj se već treći put desilo da plati kaznu za toples, ali se ona ne brine mnogo oko toga jer želi da pocrni ravnomerno po celom telu, zato se stalno sunča toples, pa reskira da joj pišu kaznu. Poslednji put čuvari su joj prišli i zamolili da se obuče, pa iako je to uradila, pisali su joj kaznu. Nisu popustili čak ni kada je pokušala da ih šarmira, već su joj objasnili da će, ako ne plati kaznu, pozvati nadležne organe.

Amerika  joj po svemu  odgovara,  osim po  zabranama  za skidanje

Amerika joj po svemu odgovara, osim po zabranama za skidanje

Oni su rigorozni što se toga tiče jer su jasno podeljene nudističke plaže od drugih, zbog čega i reaguju kada se neko svuče na obali koja nije predviđena za nudiste - kaže naš izvor blizak starleti koji tvrdi da je ovo neće opametiti i sprečiti da se skida.

- Ona voli da se oslobodi gornjeg dela bikinija, ali ne voli da ide na nudističke plaže. I sami znate da voli da fotografiše svoje poprsje, pa je to želela da uradi i na plaži, na šta su joj čuvari oštro skrenuli pažnju da ne čini, jer posle nekoliko kazni mogu joj zabraniti ulazak - dodaje naš izvor.

Ostala bez jedne plate zbog toplesa

Ostala bez jedne plate zbog toplesa


Podsećanja radi, slična sitaucija desila se pevačici Ani Nikolić pre četiri godine kada je na Maldivima skinula gornji deo bikinija kako bi se fotografisala uvaljana u pesak. Ona je tada platila hiljadu dolara i opomenuta je jer je pokušala da podmiti čuvare sa 300 dolara kako joj ne bi pisali kaznu na veću sumu. Očigledno je da atraktivne Srpkinje imaju problema sa skidanjem po belom svetu, pa im dres kod nije jača stana ni kada su plaže u pitanju. S obzirom na to da će se Stanija uskoro vratiti u Srbiju, ne mora mnogo da se nervira zbog ovih kazni, jer čim pređe granicu, moći će da se skida do mile volje gde god hoće.
Poslednji komentari
  • mica Vreme: 29.06.2014 09:38h

    "Njoj se već treći put desilo da plati kaznu za toples, ali se ona ne brine mnogo oko toga jer želi da pocrni ravnomerno po celom telu" Pa...... HAHAAAAAAHA

  • valjevac Vreme: 29.06.2014 12:35h

    pa sta ona misli da su amerikanci zeljni njenog dupeta to moze samo da radi u banana drzavi odnosno srbiji

  • petar Vreme: 29.06.2014 13:08h

    napokon da joj neko doaka ,jer je sa njenim skidanjem dosadila i Bogu i narodu

  • Vesna Vreme: 29.06.2014 13:31h

    Trebala je da ode na crnacki deo plaze i da se skine.Valjda bi joj tamo neki preplanuli momak namazao i donji deo ledja koji ponosno pokazuje da ne izgori.

  • Mile Vreme: 29.06.2014 14:00h

    Eto Američke demokratije ! Deco vreme vam je da naučite nešto , kod nas se propagiraju golitinja,sex ,dok u Americi je sve regulisano zakonom!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP