Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DOBROJEVIĆEVA SE NIJE POJAVILA NA SUĐENJU IAKO JE TUŽILJA

Stanija se plaši Soraje

Autor: Biljana Radulović | 23.06.2015 - 07:00:00h | Komentara: 4

Starleta Stanija Dobrojević, koja je tužila „koleginicu“ Soraju Vučelić zbog izjave da je njihovog zajedničkog druga Matiju oralno zadovoljavala u toaletu kluba, juče nije došla na zakazano suđenje u Prvi osnovni sud. Njena advokatica Sonja Savin odustvo klijenta obrazložila je poslovnim putem u inostranstvo, ali je Sorajin zastupnik tražio da, ukoliko Dobrojevićeva ne donese ugovor kao dokaz, bude kažnjena.

Vučelićeva pred sudom objasnila da je samo  citirala druga Matiju, koji tvrdi da ga je starleta  iz Rume oralno zadovoljavala u

Vučelićeva pred sudom objasnila da je samo citirala druga Matiju, koji tvrdi da ga je starleta iz Rume oralno zadovoljavala u toaletu kluba

Bez obzira na odustvo Stanije, koja je i pokrenula ovaj postupak Soraja je saslušana u prisustvu advokatice Marine Aleksić, dok je Stanija promenila advokata koji je prošli put pravio cirkus u sudnici. Vučelićeva je ostala pri svemu što je ranije rekla i negirala je Stanijine tvrdnje da je tu noć u klubu odbila da sede zajedno u separeu.


- To veče sam na otvaranju kafane bila sa Ivanom Stamenković Sindi i kada smo krenule dalje u provod videle smo Matiju kako izlazi iz toaleta sa Stanijom. Pitao nas je da ide sa nama u provod i mi smo ga povezle. Tada je ona dotrčala do auta i pitala ga kako će se ona vratiti u Novi Sad, a on joj rekao da će je neko odvesti. Posle toga nam je ispričao da ga je oralno zadovoljila u toaletu i šalio se da ga vozimo u Hitnu pomoć, jer oseća peckanje polnog organa - objasnila je Soraja i dodala:

- Stanija želi marketing preko mog imena, jer bi u suprotnom tužila Matiju i novine koje su objavile ono što sam ja citirala, a ne samo mene. Kada je čuo da me je tužila, Matija je predložio da u dokazni materijal uvrstimo njegovu izjavu, koju je overio u sudu, da se to što sam rekla desilo - ispričala je pred sudijom Soraja.

Na sledećem ročištu biće saslušani Matija, koji je akter cele priče, ali i Stanija, koja prošli put zbog prekida suđenja nije ispitana do kraja.
- Pre svega mislim da se uplašila jer je sada trebalo da bude suočenje između njih dve. Pokazala je da sud zloupotrebljava radi lične promocije. Danas je trebalo da nastavim sa ispitivanjem i tačno smo došli do kritičnog dela, odnosno do WC-a - kaže Sorajina advokatica.
Vučelićeva je najavila da će se pojaviti svaki put kada je pozovu pred lice pravde.

- Samo čekam da se završi suđenje i da se dokaže da sam rekla istinu. Stojim čvrsto iza svega što sam rekla i uvek ću se pojaviti na ročištu, jer verujem u pravdu - istakla je Soraja nakon suđenja.
Poslednji komentari
  • ALEK Vreme: 23.06.2015 08:38h

    DA LI JE VAMA STANIJA IDOL.DA LI OVA DRZAVA NEMA PRECIH STVARI O KOJIMA TREBA GOVORITI.

  • Ocevidac Vreme: 23.06.2015 09:35h

    Bravo Soraja da je u pravu i da se ne boji da istina izadje a videlo ostala bi i dosla bi na sudjenje a ne dohvatila maglu ona i svi njeni poslovi ..pitam se koje vrste samo

  • Proizvodi 90ih Vreme: 23.06.2015 10:30h

    Kakve prdare i jedna oi druga..

  • tika Vreme: 23.06.2015 14:22h

    Rugao se gavran vrani.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP