Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DOK JE BORAVILA U AMERICI, STARLETA SE VIĐALA SA MANEKENKINIM MOMKOM

Stanija skinula Sofiji dečka!

Autor: Z. S. Radulović | 26.08.2014 - 11:00:00h | Komentara: 7

Stanija Dobrojević nedavno je uslikana sa svojim novim dečkom Đorđem Kuljićem tokom letovanja na Crnogorskom primorju, a kako „Alo!“ saznaje, zgodan Novosađanin je sada već bivši momak Sofije Milošević.

Voli tuđe  momke: Stanija  Dobrojević

Voli tuđe momke: Stanija Dobrojević | Foto: Emil Čonkić

Naime, Stanija i Đole su počeli da se viđaju kada su oboje boravili u Americi, dok je Kuljić bio u vezi sa Sofijom, a kada je ona za to čula odmah je raskinula sa njim, da bi se nedugo zatim pomirila sa Viktorom Troickim.


- Sofija i Đole su živeli u Americi i tamo su započeli svoju ljubavnu vezu, da bi se ovog proleća Novosađanin upustio u romansu sa Stanijom. Oni su se viđali neko vreme, a ubrzo je za to saznala i Miloševićeva, koja je Kuljića bez razmišljanja ostavila. Manekenka nije mogla da veruje da je u isto vreme bio i sa njom i sa Stanijom, pa je prestala da mu se javlja na telefon i izbegavala susrete sa njim. Nedugo nakon raskida sa Đoletom, Sofija se pomirila sa Viktorom Troickim - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak starleti i dodao:

Manekenka našla utehu u teniseru: Viktor Troicki i Sofija Milošević

Manekenka našla utehu u teniseru: Viktor Troicki i Sofija Milošević | Foto: Goran Srdanov


- Kada se Sofija pomirila sa Viktorom, Đole je shvatio da je među njima zaista kraj i nastavio svoju aferu sa Stanijom. Mislim da je Dobrojevićeva znala za njegovu vezu sa Sofijom, ali nije mnogo marila. Jasno je da starleta želi da zadrži Kuljića, jer je on iz veoma imućne porodice i vrlo je zgodan, mlad, a njoj takav treba. Bili su nekoliko dana na moru, gde su ih i uslikali, pa se Đole malo i ljutio zbog toga, jer ga mediji ne zanimaju. Stanija i Đole se za sada veoma dobro slažu, ali još uvek ne žele da zajedno izlaze u javnost. Da je on zaljubljen, ne smem da tvrdim, ali ako se Dobrojevićeva pita, ova romansa će da potraje - kaže naš izvor blizak starleti.

Đorđe Kuljić dok je bio u ljubavi sa Sofijom

Đorđe Kuljić dok je bio u ljubavi sa Sofijom


U nameri da potvrdimo ove informacije, kontaktirali smo sa Stanijom, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive.
Poslednji komentari
  • marko Vreme: 26.08.2014 11:16h

    Malo je Djole iznajmljivao Staniju i to je to. :)))

  • NEZASITA Vreme: 26.08.2014 14:03h

    Ljubav će trajati dok bude voljan da otvara novčanik. A, posle Stnija ide dalje, još malo vremena ima za prodavanje svoje golotinje. A, i ne znam šta će njeni novi dečaci videti na njoj, kad je SVE TO već 100 x vidjeno, .Klijentela traži nova, sveža i mlada lica.

  • NEIŽIVLJEN Vreme: 26.08.2014 14:09h

    Roditelji će mu biti PRESREĆNI da je imaju za snaju : obrazovana, otmena, dostojanstvena, PRIRODNA I S PREDA I OD POZADI !!!

  • Mirko Vreme: 26.08.2014 14:09h

    Zbog cega se potenciraju ovakve "vesti" i ovakve persone u novinama!? Koga briga ko je kome skinuo momka ili devojku. Dajte narode nesto da se radi, stvara da imamo za bolje sutra i nasu decu umesto sto se bavimo tudjim zivotima. Mediji su krivi za sve. Sto se stanije tice, bukvalno mi se gadi i ovaj mali je lud ako je s njom u vezi. Znam pouzdano da je iz novog sada i da je bio sa svim nasim lepoticama i manekenkama a zasto mu je ova trebala stvarno ne znam.

  • snezana Vreme: 26.08.2014 15:41h

    Jedino sto ova moze da skine, to su njene gace. Toliko!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP