Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAT STARLETA SE RAZBUKTAVA

Stanija: Soraja, ovo je tvoja sahrana!
Soraja: Stanija, ipak si samu sebe sahranila!

Autor: A. Radojević | 14.03.2014 - 08:05:00h | Komentara: 14

Alo.rs je došao u posed telefonskog razgovora između Stanije Dobrojević i Sorajinog druga, Matije! Međutim, Soraja je uzvratila udarac i objavila dva snimka - sa Matijom i Filipom Panajotovićem!

Hill (Aca Lukas, Stanija, Veljko) | Foto: Klub Hill

Stanija Dobrojević| Foto: Klub Hill

Prijatelj Vučelićeve u telefonskom razgovoru pravda
se Dobrojevićevoj da nikad nije izjavio da ga je oralno
zadovoljavala, čime je demantovao Sorajine tvrdnje

Taman kada su mnogi pomislili da će se podizanjem tužbe koju je Stanija Dobrojević najavila protiv Soraje Vučelić rat između njih dve makar na kratko stišati, bivša farmerka je odlučila da priloži dokaz u kom izvesni Matija demantuje da ga je ona oralno zadovoljavala, kako je tvrdila bivša učesnica “Velikog brata”!

Dobrojevićeva je, naime, objavila snimak telefonskog razgovora sa Matijom, u kome joj se on pravda da nikad nije izjavio da ga je oralno zadovoljila u toaletu jednog noćnog kluba.

Stanija za “Alo!” tvrdi da će ovim snimkom pobiti sve Sorajine laži!


- Ja sam u svojoj karijeri preživljavala dosta uvreda, ali na laži dotične sam morala da odreagujem. Zaista je strašno spustiti se toliko nisko i izjavljivati takve laži u medijima. Zato sam i morala da nabavim dokaz da je to što je dotična pričala čista izmišljotina. Ovaj snimak govori više od hiljadu reči. Ona je pokušala mene da ocrni i spusti na dno, ali ovaj snimak ju je sahranio i pokazao kolika je lažljivica. Upozoravam je još jednom da se sa mnom ne igra, a kao što sam već rekla, tužiću je za sve što je iznela u javnost, pa neka se na sudu pere - izjavila je Stanija za naš list.


Podsetimo, Soraja je izjavila za “Skandal” da je videla Staniju i svog druga Matiju kako izlaze iz toaleta jednog kluba.


- Ona me je oralno zadovoljila, osećam peckanje, vozite me u Hitnu pomoć - citirala je Soraja reči svog druga.


S druge strane, u snimku telefonskog razgovora Matija se pravda Staniji da nikad nije to izgovorio.


- Pa da li si ti normalna? Da li ti misliš da bih ja to rekao u životu? Da li stvarno misliš? Zbog Milana i zbog svega, da li stvarno misliš - kaže Matija Staniji, a ona dodaje:


- Prvo mi je bilo strašno, jer si bio Milanov prijatelj, a ja sam se sa njim dugo zabavljala. Ono veče, jedino što sam radila jeste da sam te pitala stalno za Milana - rekla je Stanija, verovatno misleći na izvesnog Šarenog, s kojim se zabavljala.


- Pa to je očigledno Soraja ljuta na tebe nešto - rekao je Matija, a zatim je dodao da je zbog tog teksta, koji je objavio jedan nedeljnik, žena ljuta na njega.


- Samo da ti kažem nešto, meni to ne treba u životu. Žena je ljuta na mene. Taman sam ispeglao, i sad neće da čuje za mene. Poludela je - ispričao je Sorajin drug i dodao:

 
- To je njeno, ona je sve izmislila, ali zovi me sutra kad ustaneš, pa ćemo se naći i rešiti to sve! 
 

Soraja UZVRAĆA UDARAC: Imam i ja snimak! Stanija, ipak si samu sebe sahranila!  

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić

Nakon što je Stanija objavila snimak telefonskog razgovora u kom Matija tvrdi da nikada nije rekao kako ga je ona oralno zadovoljavala, Soraja joj je uzvratila udarac. I ona je objavila snimak razgovora sa Matijom, u kome joj prijatelj potvrđuje da je bio sa Stanijom!


- Halo, Matija, šta se dešava, Stanija je pustila neki snimak gde ti kažeš da ono što je izašlo nije istina. Objasni mi o čemu se radi. Znaš odlično da si bio u redakciji „Skandala“, i da si potvrdio sve! - rekla je Soraja Matiji, a on joj je uzvratio:


- Pusti budalu, ta nakaza iz Rume me je zvala kada sam se tek probudio. Nisam hteo da se raspravljam sa budalom, sada ću da objavim sve njene radove, zato što spletkari i laže!


Kao prilog dokazima da su Matija i Stanija bili i te kako prisni, Soraja je objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

Stanija i Matija

Stanija i Matija u noćnom provodu...

- Evo slike koja dokazuje da su njih dvoje prisni, iako ona govori suprotno. Ako laže koza, ne laže rog. Stanija, ipak si samu sebe sahranila! - izjavila je Vučelićeva za naš list.

RAT STARLETA:

OVAKO je Stanija prvo napala Soraju, a OVDE možete pročitati kako je Soraja po prvi put odgovorila Staniji.

AUDIO VIDEO PREPUCAVANJE STARLETA

STANIJIN SNIMAK

A EVO I SORAJINIH SNIMAKA!

Poslednji komentari
  • Strahme Vreme: 13.03.2014 14:46h

    HAhahAHHAhA, ovo je Stanija snimala, a nije rekla ovom liku, sad on može da je tuži.

  • robi Vreme: 13.03.2014 14:55h

    da li su ove dve spodobe normalne....sve ce da naprave samo da budu u centru paznje,,pod hitno psihijatar da se pozabavi sa ove dve ludace..

  • bane Vreme: 13.03.2014 15:52h

    Stanijine izmisljotine I manipulacije su zaista presle svaku meru.Ona je mnogo glupa kad moze I da pomisli da njoj neko veruje.Uostalom vec godinama Srbija zna cime se ona "bavi" mediji je nazivaju svim mogucim imenima,narod je pljuje u komentarima...a ona im je dobrovoljno dozvolila da vire,i udju u njen zivot,gacice,grudnjak....... ..I sad....ona se nasla strasno pogodjena Sorajinom izjavom,kao da je ova rekla nesto novo..Ne razumem!

  • Darko Vreme: 13.03.2014 16:22h

    Sve je dobro dok se Matija ne pojavi sa nekim snimkom. :) A ti Stanija, jel mislis da smo sisali vesla pa nam nije jasno o cemu se radi. Autogol bre, preko pola terena.

  • ajs Vreme: 13.03.2014 18:29h

    cek sad soraja treba da pu.i matiji,matija soraji,pa matija staniji pa soraja staniji pa stanija soraji i onda smo kvit ?znaci je.o lud zbunjenog

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP