Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STRALETA SE DO JUTARNJIH SATI PROVODILA U KAFANI

Stanija u provodu sa novim dečkom?!

Autor: Ekipa Alo! | 04.04.2014 - 08:40:00h | Komentara: 11

Stanija Dobrojević ne gubi vreme, pa je nakon kraće afere sa bivšim dečkom Soraje Vučelić zavela novog momka kojeg je premijerno pokazala u noćnom provodu, ne skrivajući se od fotografa.

Sa svakim  momkom lepo pozira:  Stanija i Aleksandar

Sa svakim momkom lepo pozira: Stanija i Aleksandar

Kako „Alo!“ saznaje, starleta je u kafanu došla sa izvesnim Aleksandrom, koji je bivši fudbaler, a sada radi kao bankar u Švajcarskoj. Izvor sa lica mesta nam je rekao nisu skidali osmeh sa lica i da su celu noć bili nerazdvojni.


- Stanija je došla u lokal sa Aleksandrom i pre nego što su ušli stali su da poziraju fotografu koji je stajao ispred. Nakon toga, smestili su se za sto gde ih je čekalo još desetak ljudi, odmah su naručili flašu viskija i šampanjac, a kada su se malo opustili, krenuli su da đuskaju i naručuju pesme. Stanija i dečko nisu krili simpatije koje postoje među njima, on joj je celo veče posvećivao maksimalnu pažnju i non-stop je bio uz nju, čak je pratio i do toaleta. Sve vreme su se grlili, ali iskreno, nisam video i da su se ljubili. Videlo se da se dobro provode.

Đuska i zavodi...

Đuska i zavodi...

Njihovo društvo je poslednje ostalo u kafani, a Stanija i pomenuti momak su zajedno napustili lokal i nastavili provod u ostalim beogradskim lokalima - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak Dobrojevićevoj i dodao da joj se Aleksandar već duže vreme udvara.

- Aleksandar se Staniji već duže vreme udvara i posvećuje joj ogromnu pažnju. Kada joj je bio rođendan, on je bio u inostranstvu, gde živi i radi kao bankar, a kako nije mogao da joj lično čestita rođendan, poslao joj je ogroman buket cveća, što je nju oduševilo - dodao je izvor blizak Staniji, a kada smo je pozvali za komentar, bila je prilično tajanstvena.

- Danas devojke ne čekaju princa iz bajke, nego princa iz banke. Ha, ha, ha, šalim se, to mi je drug - kroz smeh nam je rekla Dobrojevićeva.
Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 04.04.2014 09:17h

    Čuvaj se Stano da i ti ne završiš u policijskoj stanici sa video snimkom ? Onda ćeš osetiti i princa i belog konja. Nisam niti mislio da je sposobna uloviti nekog auto-mehaničara, a ovaj bankar joj je drug sa "faksa"

  • Serbian Vreme: 04.04.2014 10:00h

    Straleta?

  • Ludi ja Vreme: 04.04.2014 10:22h

    A kada ce konacno da ode da ne smara vise?Ili je mozda posao ovde ugrozen pojaljivanjem zestoke konkurencije u vidu one plastike??? Veoma nezgodna situacija na trzistu...

  • aca Vreme: 04.04.2014 12:01h

    Devojke da, ali to ae ne odnosi na tebe.

  • Neko Vreme: 04.04.2014 14:26h

    Nije Starleta??? Da mi je znati lutko,ko tebe izdrzava??Svaka noc ,splavovi,auto,krpice i td...Toliko devojaka u Srbiji koje jedva skupe da izadju sa drustvom jedanput mesecno,skromne,razmenjuju krpice sa drugaricama,studiraju,tako da ne lupetaj vise da sebe sama izdrzavas!!!Nevidesmo ni jednu fotku sa obicni,prosecnim deckom kojih ima i te kako lepih ali nazalost nije im novcanik pun???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP