Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DOBROJEVIĆEVA DOŽIVELA IZNENAĐENJE NA ŽURKI U KLUBU

Stanija zaprošena na 29. rođendan!

Autor: A. Radojević | 19.03.2014 - 09:00:00h | Komentara: 3

Stanija Dobrojević je zaprošena na proslavi svog 29. rođendana u jednom beogradskom klubu! Bivša farmerka je u ponedeljak veče organizovala proslavu sa najbližim prijateljima, ali je oko dva sata iza ponoći doživela veliko iznenađenje kada ju je jedan biznismen zaprosio! Kako saznajemo, Dobrojevićevoj je prišao izvesni muškarac srednjih godina i pitao je da se uda za njega, ali ga je ona odbila. Međutim, na njegovo insistiranje zadržala je prsten!

Blistala od sreće...

Blistala od sreće...

- Dok se sa društvom provodila u beogradskom klubu „Stefan Braun“, Staniji je prišao jedan gospodin i zamolio je da nakratko izađe da bi sa njom porazgovarao o nečemu veoma bitnom. Ona je izašla ispred lokala, a kada se vratila nosila je prsten, što je sve nas iznenadilo!

Luda žurka:  Latila se mikrofona

Luda žurka: Latila se mikrofona

Ovo je prsten koji je dobila od prosca

Ovo je prsten koji je dobila od prosca

Tri puta verena, jednom udata!

Stanija se u maju 2011. prvi put verila za tadašnjeg dečka, Rusa Vladimira Ukraintskog, a u septembru iste godine se udala za njega u Las Vegasu. Međutim, tom braku je brzo došao kraj, a Dobrojevićeva se u Srbiji navodno verila i sa fudbalerom Gojkom Kačarom. Sledeći u nizu, koji je Staniji stavio prsten na ruku, bio je sin Milorada Dodika, Igor. Njih dvoje su se u miru rastali, a u javnosti o tome nisu govorili. Iako je pričao da želi da je zaprosi, Stanijin bivši dečko Filip Panajotović to do kraja njihove veze nije uradio.

Na naše insistiranje, otkrila nam je kako je jedan poznati biznismen, koji joj je priznao da dugo prati njeno pojavljivanje u medijima, poželeo da joj čestita rođendan, ali ju je tom prilikom i zaprosio!

Ona je bila veoma iznenađena i, naravno, odbila je da se uda za njega. Iako nije želela ni prsten da prihvati, on je insistirao da ga zadrži i da to bude rođendanski poklon od njega - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak Dobrojevićevoj, koji je prisustvovao njenoj rođendanskoj proslavi.


U nameri da se uverimo u istinitost ovih tvrdnji, kontaktirali smo sa Stanijom koja je potvrdila naša saznanja, ali nije želela da otkrije ime prosca.

Princeza:  Stanija sa  prijateljima

Princeza: Stanija sa prijateljima


- Ne želim da otkrivam imena svojih udvarača, ako oni sami žele da pričaju o tome, neka to i učine. Mogu da vam kažem da sam se na rođendanskoj proslavi osećala kao princeza, svaki trenutak je bio kao iz bajke. Što se prosidbe tiče, smatram da se sve desilo prebrzo, tako da će ovaj prsten za sada biti samo rođendanski poklon - izjavila je Stanija za „Alo!“.

Domaćin žurke na splavu

Domaćin žurke na splavu | Foto: Dušan Milenković

Lepi Mića organizovao drugu proslavu!
 

Nakon što je sa prijateljima isekla rođendansku tortu u jednom beogradskom klubu, Stanija se uputila na splav, gde je za nju proslavu organizovao Lepi Mića!
- Stanija je sa prijateljima kasnije došla na „Akapulko“, gde je Lepi Mića za nju organizovao žurku. Oni su se nekoliko sati provodili uz muziku uživo i degustirali hranu koju je pripremio Miki Đuričić! Stanija se tamo provodila do ranih jutarnjih sati - kaže izvor blizak Dobrojevićevoj.

Poslednji komentari
  • gole Vreme: 19.03.2014 09:32h

    Alo domaćice pa ti imaš TRI BANKE,još malo i potećiće ti garancija,a što se tiče društva,boljeg društva nećeš nikada ni imati,a ponudba za udaju i kineski prsten,to ti jadnice možeš samo da SANJAŠ, za.j...bi već jednom te klubove i nekti ti kvazi biznismeni nađu neki posao a ne da se vucaraš po raznim klubovima, šteta te je

  • Srdjan Vreme: 19.03.2014 12:20h

    Pa koi je To vec po redu!

  • Lilica Vreme: 20.03.2014 13:30h

    E mukica, nije mogla da odbije, šta će jadna, pa nije ona kriva što je saleću.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP