Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PRAVOSUDNI SISTEM NIJE IZDRŽAO SUĐENJE DVE STARLETE

Staniju bi advokat da bije po guzi, Soraju zove na kafu!

Autor: Biljana Radulović | 23.04.2015 - 20:30:00h | Komentara: 1

Jučerašnje suđenje starleta Stanije Dobrojević i Soraje Vučelić pretvorilo se u pravo vašarište koje se završilo svađom između sudije i advokata Nemanje Aleksića, koji je po završetku saslušanja poručio da će svoju klijentkinju Staniju istog trenutka odvesti u kancelariju da je istuče po guzi, i priznao da je tužena Soraja dobra riba.

Nestašni advokat  i klijentkinja:  Stanija i  Nemanja  Aleksić

Nestašni advokat i klijentkinja: Stanija i Nemanja Aleksić | Foto: Goran Srdanov


Stanijine gole fotke u sudnici


Sorajina advokatica donela je na ročište gole fotografije tužilje, kako bi dokazala da njen moral nisu unizile samo Sorajine izjave.
- Želim da pogledate ove fotografije jer mogu biti ključne u smanjenju štete koju tužilja traži - rekla je Marina, na šta je Stanijin advokat skočio i rekao:
- Eto ovim je priznala da postoji osnova za tužbu.
Dok su svi u sudnici gledali obnažene Stanijine fotografije, ona je objasnila da su one okačene na internet pre 12 godina, kada joj je ukraden telefon u kojem su se nalazile. Stanijin advokat je sa uživanjem gledao slike klijentkinje sve dok mu ih ona nije istrgla iz ruke.

Iako im nije svojstveno, obe starlete su se pred prvim osnovnim sudom juče pojavile pristojno obučene, Stanija u pratnji advokata Nemanje Aleksića, a Soraja sa svojim braniocem Marinom Aleksić. Stanija je u iskazu rekla da je Soraja izmislila priču da je u toaletu kluba oralno zadovoljavala izvesnog Matiju.

- To veče, na otvaranju kluba, sedela sam sa Matijom za separeom, a on je stalno odlazio do WC-a i pričao kako je tamo bio sa Sorajom, te se hvalio porukama kako će tu noć provesti sa njom - rekla je Stanija, aludirajući da je zapravo tužena oralno zadovoljavala njihovog zajedničkog druga.

- Sramota me je koga tužim, jer ona sve to radi, a onda projektuje na mene. Ona želi marketing preko mog imena, a tada joj je smetalo što sam medijski bila popularnija, jer sam tek izašla iz rijalitija „Farma“.
Zbog njenih laži sam bila psihički polupana, a moja porodica osramoćena i pod lekovima - samo je jedan deo onoga što je Dobrojevićeva rekla pre nego što je njen advokat zbog ponašanja i vikanja kažnjen sa 30.000 dinara. To je dovelo do sukoba sa sudijom Slađanom Pantić, čije izuzeće je tražio.

- Vi ste samo prošli pored Pravnog fakulteta, tražim Vaše izuzeće jer niste upoznati sa slučajem. Ispizneli(?!) ste me ne početku, a sada me non-stop prekidate - vikao je Aleksić, na šta je ona mirno rekla da će sama poslati zahtev za svoje izuzeće i poručila advokatu da će ga tužiti za uvrede.

- Sudija nije upoznat sa predmetom i sada čekamo da predsednik odluči šta će biti - rekao je Nemanja nakon suđenja.
Na pitanje zašto je u nekoliko navrata opsovao Staniju i opominjao je da ućuti, kaže:

- Ona je naivna kao dete i nisam mogao da dozvolim da odgovara na pitanja advokata tužene, već isključivo na sudijina. Zbog toga je sada vodim u kancelariju gde će dobiti batine po guzi - priznao je Nemanja, na šta se Dobrojevićeva nasmejala uz opasku: „Moj advokat je lud“. Ipak, Aleksić je nastavio u sličnom maniru, ovog puta da hvali Soraju:

- Ona je jedna prelepa, predivna i zgodna žena. Impresioniran sam kako ona izgleda, zato se nadam da ćemo, kada se sve ovo završi, sve troje popiti kafu.

Prevrtala  očima u  sudnici:  Soraja

Prevrtala očima u sudnici: Soraja | Foto: Goran Srdanov

Soraja: Ovo je skandal, ostajem pri svakoj reči


Vučelićeva, koja zbog prekida suđenja nije stigla da kaže šta ima, u nekoliko navrata je na Stanijine izjave prevrtala očima i šaputala advokatici kako se ubija od dosade.
- Ovo je stvarno sramota, da tako napada sudiju i baca stvari po sudnici. Tako se ponaša samo neko ko nije zadovoljan ishodom suđenja i to radi da bi dobio na vremenu, ali tako neće moći. Imala sam puno toga da kažem, ali biće prilike. Stojim iza svake reči koju sam izgovorila tada, uostalom zato sam se i pojavila na sudu - rekla je Soraja nakon neslavnog susreta sa suparnicom.

Poslednji komentari
  • duduludu Vreme: 23.04.2015 23:43h

    Pa advokata placa u naturi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP