Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNO ZA ALO!

Starleta "oro": Posvetiću se proučavanju ptica!

Autor: D. P. | 10.10.2013 - 16:00:00h | Komentara: 3

Najnovija senszacija na internetu, izvesna Milica Živanović, koju sada većina onih koju su pogledali klip pod nazivom "Prijemni ispit za starlete" nazivaju starleta "oro" zbog njenog odgovora na pitanje koja je naveća ptica na svetu, za ALO! otkriva koja je to pernata životinja od svih najveća i tvrdi da će se posvetiti proučavanju istih.

Milica Živanović

Milica Živanović | Foto: facebook


- Posvetiću se proučavanju ptica, jer želja mi je da se posveti pažnja očuvanju ugroženih vrsta kao što je orao - kroz smeh govori Milica koja izgleda nije odustala od svog odgovora na pitanje "Koja je najveća ptica na svetu".
- Najveća ptica na svetu je ona o kojoj svi pričaju već nekoliko dana - tvrdi Milica koja je ili promenila odgovor na pitanje, pa je umesto "oro" sada, prema njenom mišljenju, najveća ptica ona sama ili je i dalje orao najkrupnija od svih pernatih životinja. Na na pitanje "kako su njeni roditelji reagovali na popualrni klip", Živanovićeva odgovara:

Milica Mimi Živanović

Ima duhovite fanove: Milica Mimi Živanović

 
- Moji roditelji su odgledali celu emisiju još kada je prvi put emitovana na Televiziji "Happy" i tada su je shvatili kao šaljivu, tako da im ovo nije bilo iznenađenje nikakvo - tvrdi starleta koja kaže da je nije sramota zbog činjenice da nije dala ni jedan tačan odgovor na pitanja koja su joj postavljena u klipu.

- Čega da me bude sramota? Nisam ukrala, nisam ubila, pitanjima sam bila prepadnuta i nespremna. Imala sam tremu od kamera, ali je na kraju sve ispalo smešno i simaptično kao što vidite - tvrdi Milica i dodaje da je postala VIP.

- Pa ja mislim da jesam postala VIP. Čim vi radite intervju sa mnom znači da sam uspela da zahvaljujući emsiji postanem VIP - smatra popularna starleta čiji klip ima i nastavak, a ona otkriva svoje planove za budućnost.

Milica Mimi Živanović

Milica Mimi Živanović

- Planovi su mi da zavrsim fakultet i da se uporedo bavim svojom tek započetom karijerom i da posetim Kip slobode - izjavila je Milica koja do skoro nije znala gde se nalazi Kip slobode.
Poslednji komentari
  • Nemanja Vreme: 10.10.2013 18:11h

    pu je**m sunce kako je ruzna :S povraca mi se kad je vidim :(

  • SRBA PO Vreme: 11.10.2013 01:00h

    STARLETUTKA PA I ONA TREBA DA BUDE ZGODNA A OVO VESTACKA TVOREVINA KOJA JE PROMASILA SVE STO SE PROMASITI MOZE A SAMO JEDNO JE I CE JE POGODITI I TO OBILATO.

  • ivan Vreme: 11.10.2013 10:09h

    Prvo tablicu mnozenja,pa posle ptice

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP