Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ ZA ALO!:

Stefan je povukao Jelenine gene!

Autor: S. A. | 23.10.2014 - 10:00:00h | Komentara: 1

Poznati astrolog Dušan Veličković izradio je natalnu kartu Stefanu Đokoviću, sinu Novaka i Jelena, a kako nam je rekao, beba je povukla više gena na majku, jer su oboje rođeni u znaku Vage.

Dušan Veličković

Dušan Veličković

- Pouzdanog vremena rođenja za sina Novaka i Jelene, Stefana, nema pa ćemo se bazirati na nekim bazičnim činjenicama o kojima pričaju planete po znacima. Stefan je Vaga sa Mesecom na kraju znaka Device. Mesec govori o majci, a pošto je Jelenin Mesec u Vagi biće da je rođen posle 13 časova, i da je njegov mesec u istom znaku kao i majčin.

Beba je inače pokupila malo više gentskog materijala od Jelenine muške loze nego od Novaka, kao što je uostalom i Novak kopija svoje majke, kad je karakter u pitanju, i sa majkom ima izuzetno jake energetske veze - kaže Veličković za naš list i dodaje:

- Horoskop ukazuje na jake i moćne roditelje, Sunce u Vagi na istom stepenu sa Venerom, ukazuje na spartanca koji je u stanju da se odrekne svega zarad slave i uspeha. Na moćne anđele koji ga štite i čuvaju i znaku nebeske zaštite o kojoj priča Jupiter, koji iz vatenog Lava podržava najboljim mogućim aspektom Marsa, koji ukazuje na životnu snagu i energiju i Urana, koji govori o genijalnosti i originalnosti iz Ovna. Potpuno drugačije se tumači horoskop kada je neko rođen u Srbiji, Americi, Nemačkoj, Francuskoj i ostalim državama.
Kod nas je taj Jupiter u izgonu, u prevodu svaki bogat čovek je lopov, ovde ljudi imaju averziju prema uspešnijima od sebe i sistem vrednosti nam je totalno poremećen u odnosu na civilizovan svet. U svakom slučaju Novak je dobio ono što je želeo i ima sina kojim će se sa sigurnošću ponositi, a postoje i sve predispozicije da u onome čime će se baviti nadmaši oca, što se vidi iz Novakovog horoskopa - ispričao nam je astrolog.
Poslednji komentari
  • x-man Vreme: 23.10.2014 13:47h

    E moj Veličković, otkud je Jupiter u lavu u izgonu, kad je on u svom vatrenom triplicitetu. Ajde ti ponovo da učiš osnove astrologije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP