Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZVEZDE GRANDA:

Stefan, Marko, Ljubomir, Jasmin, Mirza, Mustafa i Stefan Stevanović trijumfovali!

Autor: Svet Plus | 06.04.2014 - 10:40:00h | Komentara: 0

Održano je još jedno veče takmičarskog dela "Zvezde Granda 2014" za muškarce, a samo njih sedmoro uspelo je da izbori plasman u četvrto kolo, to su: Mustafa Omerika, Stefan Živković, Marko Gačić, Ljubomir Perućica, Jasmin Tasić, Mirza Selimović i Stefan Stevanović.

Zvezde Granda

Večerašnja emisija Zvezde Granda bila je potpuno drugačija u odnosu na sve dosadašnje. 38 kandidata podeljeno je u tri grupe, od kojih će svake nedelje po šest parova pevati zajedno na bini. Scena sadrži dve zavese, a petočlani žiri ispred sebe ima dva tastera.

Ukoliko oba takmičara dobiju po pet glasova od žirija, na licu mesta se održava baraž u kome će se samo jedan plasirati direktno u sledeći krug, dok će drugi takmičar otići u baraž koji se održava na kraju emisije.
Momci su se i ove subote potrudili da osvoje strogi žiri,a Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Dragan Stojković Bosanac bili su na visini zadatka i svojim jednoglasnim odlukama prvih šest takmičara poslali direktno u četvrti krug, dok su druga šestorica morala da se takmiče u baražu od kojih samo jedan prolazi dalje.
Nakon održanopg baraža dobili smo sedam momaka koji su svojim sjajnim glasovnim sposobnostima obezbedili plasman u četvrto kolo, to su: Mustafa Omerika, Stefan Živković, Marko Gačić, Ljubomir Perućica, Jasmin Tasić, Mirza Selimović i Stefan Stevanović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP