Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PETRUŠIĆ SVOJIM DOLASKOM IZNENADIO MIJATOVIĆEVU

Stefan odneo
Vanji čokoladu!

Autor: N. Božović | 27.02.2013 - 17:50:00h | Komentara: 5

Stefan Petrušić, koji je sedeo za volanom u trenutku kada se desila sabraćajna nesreća u kojoj je najviše stradala Vanja Mijatović, u ponedeljak je došao sa svojom porodicom u kraljevačku bolnicu gde je posetio svoju koleginicu. Osmesi na njihovim licima i topli zagrljaji zamenili su hiljadu reči.

Stefan i Vanja

Čim je čuo da je Vanja puštena sa intenzivne nege, Stefan se zaputio u Kraljevo | Foto: N. Božović 

Stefan i Vanja

Najgore je iza njih | Foto: N. Božović

Stefan i Vanja

Poželeo je da joj se što pre ispuni najveća želja

Pevač sa svojom porodicom došao u kraljevačku bolnicu kako bi se uverio da je Vanja dobro, što je pevačicu veoma obradovalo

Kada je Stefan ušao u bolničku sobu, Vanja nije mogla da veruje da je on. Sve vreme se osmehivala i bilo joj je izuzetno drago što je došao.

- Doneo mi je čokoladu „Najlepše želje“, kako bi mi se uskoro ispunila neka. A najviše bih volela što brži oporavak i da što pre počnem ponovo da pevam, jer to je moj život. To me ispunjava – izjavila je Vanja, koja nije krila svoje zadovoljstvo. Petrušić se sada ipak mnogo bolje oseća i kaže da je smireniji od kada je video Vanju.

- Dobro je da se oporavlja, to mi je u ovom trenutku najbitnije. Samo da nema nekih posledica. Odkada sam čuo da se oporavlja postao sam smireniji – kaže Stefan. Mladi pevač još jednom je za „Alo!“ ispričao šta se te noći desilo na novosadskom putu i kako je sve to izgledalo u njegovim očima.

- Sećam se svega i stalno mi se vraća film. Bio je mrkli mrak na putu te noći, tako da sam u jednom trenutku pomislio da li sam u stvari na pravom putu. Čak ni ulične svetiljke nisu gorele. Zbog toga sam usporio, jer kao da sam osetio da se nešto dešava. Sklonio sam nogu sa gasa jer nisam smeo da kočim. Udarac u bankinu me iznenadio. Sad kada razmislim, prošli smo mnogo dobro. Samo nas je bog spasio – ispričao je Petrušić.

Podsećanja radi, zvezde „Granda“ Vanja Mijatović, Stefan Petrušić i Ana Sević doživele su saobraćajnu nesreću na autoputu Novi Sad - Beograd u noći između četvrtka i petka, kada je vozilo kojim je upravljao pevač udarilo u bankinu. Tom prilikom je najviše povređena Vanja, koja je u ponedeljak prebačena sa odeljenja za intenzivnu negu na odeljenje ortopedije kraljevačke bolnice, dok se Ana Sević oporavlja kod kuće.

Popović: Meni su poslednjem rekli da je Vanja imala udes


Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović obišao je u kraljevačkoj bolnici Vanju Mijatović. On kaže da su njemu tek sutradan rekli za udes koji su zvezde „Granda“ imale na novosadskom putu, u noći između prošlog četvrtka i petka. Kako saznajemo, Popoviću nisu rekli za nezgodu i Vanjine povrede, jer on vodi puno računa o svojim zvezdama, a takva vest u toku noći bi ga šokirala!

Saša Popović

Saša Popović i Vanja Mijatović | Foto: N. Božović

Popović nam je rekao da „Grand Produkcija“ veoma brine o svojim pevačima, zvezdama „Granda“.


- Kako da ne brinem o Vanji, koja je jedan od dragulja „Granda“. Sve ćemo učiniti da se ona što pre oporavi, i da ponovo zajedno zapevamo i tako obradujemo celu Srbiju i dijasporu – kaže Saša Popović.

Poslednji komentari
  • bole Vreme: 27.02.2013 18:41h

    pun mi je vise lonac takvih tipova kao sasa popovic koji brinu u svoje INVESTICIJE jer mora narodu da pokaze da mu je stalo do nekog medjutim sale prevarantima i robovlasnicima mi posteni srbi ne verujemo vreme ti je da odes u vrazju mater u ne zaborav jer ti si zlo za mladji narastaj u srbiji.Neka bog samo pozivi Vanju i da se iz svega izvuce zdrava!!!!!!!!!!!

  • Srđan Vreme: 27.02.2013 20:13h

    Koga više briga ? Preterali ste.

  • ana Vreme: 27.02.2013 20:14h

    Hvala bogu da je Vanja dobro,da bude sve uredu sa kicmom i da se stop pre oporavi .

  • LJuba Vreme: 27.02.2013 21:25h

    Svaka cast na humanosti ali ti druze treba, ako ima zakona da ides u corku. Ugrozio si neciji zivot a ti se jadnice jos i slikas . Kako li je tebi sa samim sobom!!!!!!!

  • ZORANA Vreme: 28.02.2013 15:11h

    LJUBO,LJUBO,IMAS LI DUSE?????ZVANICNA ISTRAGA CE RECI MISLJENJE,A NE TI PAMETNJAKOVICU!!!NADLEZNI NISU KRIVI,NJIH NE POMINJES,A GLE VEC SUTRADAN ODE I LJUDSKI ZIVOT!!!VANJA,NJENI RODITELJI,ANA SEVIC GA NE KRIVE,NEGO TI PAMETNJAKOVICU!!!DA LI SI UOPSTE VOZAC?STIDI SE !!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP