Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

REPER NAJAVIO TUŽBU PROTIV AVIO-KOMPANIJE

Stjuart hteo da izbaci Đusa iz aviona?!

Autor: R. Ć. | 15.04.2013 - 23:58:00h | Komentara: 12

Reper Ivan Ivanović, poznatiji kao Đus, doživeo je nedavno neprijatnost u avionu „Jata“ kada je jedan stjuart hteo da ga izbaci iz aviona, saznaje “Alo!”. Incident se dogodio kada je Ivanović pre poletanja razgovarao svojim mobilnim telefonom na letu Beograd-Cirih.

“Odlučio sam da  pravdu potražim u sudu zbog pretrpljenog straha i uvrede časti i ugleda”, kaže Đus za ALO!

“Odlučio sam da pravdu potražim u sudu zbog pretrpljenog straha i uvrede časti i ugleda”, kaže Đus za ALO!

- Đus je ušao u avion i seo na poslednje sedište. Razgovarao je s nekim mobilnim telefonom, a onda je iz poslednjeg dela aviona istrčao stjuart i povišenim tonom mu rekao: “Ugasi to”, a zatim mu se uneo u lice. Ivanović ga je u čudu pogledao i upitao: “U čemu je problem, zašto mi se obraćaš tim tonom?” Na to je stjuart još besnije reagovao, opet mu se uneo u lice i nekoliko puta ga pitao: “Hoćeš da izađeš iz aviona?!”, a onda je počeo da ga gura ka izlazu - priča jedan od svedoka koji se zatekao na ovom letu.

Avion „Jata“

Avion „Jata“ | Foto: Emil Čonkić

„Jat“ bez komentara


U želji da čujemo i drugu stranu, pokušali smo da kontaktiramo sa „Jatom“ povodom ovog incidenta, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili nikakav komentar, iako su, kako nam je potvrđeno, uredno dobili naša pitanja.

Ivan Ivanović je za “Alo!” potvrdio da je doživeo neprijatno iskustvo u avionu „Jata“ i najavio tužbu protiv ove kompanije:
- Znam da mobilni ne može da se koristi prilikom uzletanja aviona i tokom leta, pa sam zato požurio da završim razgovor. Zvao sam neke ljude da im kažem da se ukrcavam i nisam bio jedini koji je razgovarao telefonom. Takvu neprijatnost do sada nisam doživeo ni na ulici, a kamoli u avionu.
Zato sam odlučio da pravdu potražim u sudu zbog pretrpljenog straha i uvrede časti i ugleda. Ovo loše iskustvo me je jako potreslo, jer sam do sada uvek bio zadovoljan uslugama „Jat“ kompanije zbog ljubaznosti i sigurnog putovanja, pa me je ovaj događaj još više lično uvredio i potresao - izjavio je poznati reper za “Alo!”.
Poslednji komentari
  • dubai Vreme: 16.04.2013 01:10h

    Đus se potresao.:):):)Ahahahhaha.Alo,osnomna kultura je da se iskljuci telefon pre ukrcavanja na let,a ne da se bar svaki deseti putnik,na letu, opominje da isto uradi.Isto pravilo vazi i dok je avion na zemlji po sletanju.A ne cim avion dodirne pistu ljanke&ljankeri pale telefone.Sto?da jave da su preziveli let?Pa nisu lteli u kosmos.A i da jesu,i to je sigurno letenje.Ovaj nas celebrity,ne moze da se odvoji od telefona.kad je cool,neka ide Air-Pinkom,pa moze da prica do mile volje.Kabadahija.

  • Vasa Vreme: 16.04.2013 01:26h

    Gasi mobilni i ne ...

  • nedjo Vreme: 16.04.2013 01:57h

    zato se jat prodaje!

  • Čiča Gliša Vreme: 16.04.2013 02:53h

    Baš sam se zatekao na tom letu, bio na sedištu prekoputa i sve video i čuo. Mobilni nije razlog, nego mu je stjuard rekao:"Đus"?, a reper mu rekao:"Šta lupetaš budalo, ?oću duplu vodku"!!! Eto, to je prava istina.

  • Dragica Vreme: 16.04.2013 06:28h

    Bila sam stjuardesa trideset godina. DJus moze da se ljuti koliko hoce, ali stjuart je u pravu. Komunikacija pilota sa kontrolom se odvija i dok je avion na zemlji, a mobilni mogu da je poremete. Svaki savestan putnik iskljucice svoj telefon pre ulaska u avion. Opasnost preti i na zemlji, ne samo u toku poletanja i za vreme leta. Zbog osetlivosti avijacije pravila se moraju postovati. Tacka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP