Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI GOLMAN OPLEO PO BIVŠOJ ŽENI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Stojke: Bojana koristi drogu i noću orgija!

Autor: A. Radojević | 12.06.2014 - 10:45:00h | Komentara: 10

„Shvatam da je ona ljuta jer zadovoljiti mesečne potrebe za MDMA drogom i ekstazijem verovatno puno košta, ali za to će morati da se obrati ljudima iz svoje prošlosti, sa kojima je tesno poslovno sarađivala“, napisao je na Fejsbuku Vladimir Stojković

Stojke i Bojana

Stojke ne može više da ćuti, pa rešio da ispriča sve o Bojani

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Bojana Stojković podnela krivičnu prijavu protiv Vladimira Stojkovića jer ne plaća alimentaciju za njihovog sina Lava, poznati golman je opleo po svojoj bivšoj ženi u otvorenom pismu na društvenoj mreži „fejsbuk“. Pored toga što je naglasio da je unapred isplatio 26.000 evra za izdržavanje deteta, Stojković navodi da majka njegovog deteta koristi drogu, ali i da je svojevremeno igrala oko šipke.

- Razlog mog ćutanja bio je moj sin. Razlog što sam odlučio da progovorim je isti – moj sin. Zazirući od toga kakve posledice u budućnosti mogu nastati po njega, shvatio sam da će mu istina mnogo manje štete napraviti, nego život pored osobe sa kojom sada živi. Osobe bez morala, bez kodeksa, bez vaspitanja, kojoj je lični interes i zadovoljavanje animalnih instikata ispred interesa, sreće i mira rođenog deteta. Isprovociran orkestriranim plasiranjem neistina, želeo bih da obavestim sve one koji sa mnom nisu dovoljno bliski, da sam osobi kojoj navodno ne plaćam alimentaciju od 600 evra, svojevremeno isplatio tričavih 26.000 evra unapred, da bi lagodno i bez stresa mogla da izdržava dete, za šta posedujem uredno potpisanu priznanicu – napisao je Stojke na „fejsbuku“ i dodao:

- Ne pristajem na ucene i perfidne pokušaje da se u javnosti predstavim kao maloumnik koji ne izdržava rođeno dete. Nezavisno od pomenute cifre, bez pogovora svakog meseca finansiram i vrtić, što ne spada u troškove alimentacije, a što takođe mogu da dokumentujem. Shvatam da je ona ljuta jer zadovoljiti mesečne potrebe za MDMA drogom i ekstazijem verovatno puno košta, ali za to će morati da se obrati ljudima iz svoje prošlosti, sa kojima je tesno poslovno sarađivala, jer će joj oni dati po nabavnoj ceni, zaslužila je – kaže Stojković, koji je dodao je Bojana u stan u kom sada živi ušla tako što je obila bravu, a njega obavestima putem poruke.

- Ali šta uopšte očekivati od nekoga ko je mladost proveo igrajući oko šipke u ciriškim lokalima sa diskretnom uslugom po sobama. Nažalost, ovaj podatak je do mene došao tek kada sam odlučio da sa osobom ne želim da nastavim život. Voleo bih da je bilo ranije. Isto bih voleo da su i svi ti muškarci koji su mi posle šapatom govorili o njenom promiskuitetnom ponašanju tokom braka bili malo agilniji, otvorili mi oči i prekinuli mi agoniju u samom povoju. Ovako, ostaje samo da žalim i strepim za dobrobit svog deteta, koje bezbrižnost detinjstva provodi kao talac gramzive i nezajažljive majke, spremne na sve, da sebi, bez ikakvog rada, osigura život pijane milionerke.
Na stranu njena neumitna seksualna glad, sporan je deo oko toga što sebe tendenciozno želi da predstavi kao požrtvovanu majku, što niti je bila niti će ikada biti – piše golman i nastavlja:

Tražio iseljenje: Vladimir Stojković

Morao da progovori zbog sina: Vladimir Stojković | Foto: Marko Metlaš


- Kako čujem, opet bez vozačke dozvole krstari gradom uprkos problemima sa policijom. Garda bebi – siterki brine o detetu, a tokom braka, neke je i u tajnosti držala zaposlenim jer je za svakog normalnog angažman od tri žene za jedno dete mnogo, pa i za mene – kaže Stojke i nagoveštava da majka njegovog sina sedi po kafićima i smišlja strategije protiv njega.

- Koriste se najbesramnijm metodama, gde se u javnim glasilima pitaju “Šta će dete reći kad poraste”, a ja se pitam zašto taj dušebrižnik, kad toliko voli to dete, ne odvrati njegovu mamu od narkomanije, već zajedno sa njom učestvuje u celonoćnim orgijanjima. Ćutanje je potvrđivanje, a ja svakako nisam zaslužio da u javnosti budem demonizovan samo zbog toga što u samom startu nisam prozreo Samantu. Trebalo mi je nešto više od dve godine, ali ja sam svoje greške platio. Pošteno i sa kamatom. Sada može da naplaćuje oženjenoj gospodi sa kojima ima prisne kontakte, a mene i moje prijatelje najbolje je da zaboravi. Mi smo nju odavno – zaključio je Stojković, a kada smo pozvali Bojanu ona nije želela da komentariše ovo otvoreno pismo.
 
Poslednji komentari
  • 007 Vreme: 12.06.2014 13:26h

    Majko moja, sta je sa ovim ljudima??? Prijatelju, resavaj problem kako znas i umes, zasto mene i ostale ljude maltretiras???Gde su ti bile oci, pamet, razum, kako se sada opameti, odjednom??

  • Zoran. Vreme: 12.06.2014 13:40h

    Potpuno si u pravu,podržavam te ali ipak se bori za to dete jer ono nije krivo kao ni ti.Želim ti puno sreće i snage u daljem životu.

  • Minana Vreme: 12.06.2014 15:10h

    Jel ti i ovo "ruzna proslost" Stojkovicu? Ti si izgleda sazdan od istih. Kakva god da je majka tvog deteta sta ti, punoglavcu, ima da cistis ljagu sa svog "rumenog obrascica" pred celom SR? Koga zabole da li se ona drogira/orgija. Ko o cemu (muska) k... o postenju. Grow some balls "momcino". Ti si nivo starlete Mimi Oro sa talentom da mases rukama pred velikom mrezom. Ona koja se sa tobom bude smuvala posle ovakve svadje sa bivskom preko novina ima koeficijent inteligencije ravan amebi i kicmu kisne gliste.

  • sneza Vreme: 12.06.2014 15:37h

    ne mogu da verujem koji gmaz. sve i da je tacno to sto on govori, dzentlmen i otac to nikad javno i nikako ne bi rekao za majku svog sina. osim toga toliko daje kojekakvim pevaljkama pa mze i za sina, a ocigledno su mu slaba tacka te oko sipke, pa sto se buni, Bojana nije htela da mu uzme nista razvodom iako je imala pravo, pa makar i ona bila kriva, a on ne propusta priliku da stalno joj nesto daje, oduzima, ogovara, COVEK JE OCIGLEDNO JOS LUD A NJOM

  • Ivan Vreme: 12.06.2014 16:40h

    A ti orgijas sa Mijom Borisavljevic,jos hvalis se da si joj dao 1000eura,dok ljudi rade za minimalac,Sramoota!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP