Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GOLMAN LEČI LISABONSKU TUGU

Stojke ispijao votku do pet ujutru

Autor: U. D. | 02.04.2015 - 08:00:00h | Komentara: 1

Dok nacija i dalje pati zbog novog fudbalskog debakla reprezentacije i poraza Srbije od Portugala u Lisabonu, pojedini reprezentativci se baš lepo zabavljaju. Golman “orlova”, Vladimir Stojković jedva je dočekao da izađe iz karantina kako bi nastavio da se provodi po beogradskim klubovima.

Vladimir đuskao i uživao u noćnom provodu iako nacija još uvek žali zbog gubitka od Portugala

Vladimir đuskao i uživao u noćnom provodu iako nacija još uvek žali zbog gubitka od Portugala

Ne samo što se više ne osvrće na propuste u Lisabonu, njemu se očigledno ne žuri ni u Izrael, iako ga tamo čekaju nove obaveze u klubu Makabi, za koji trenutno brani. Da stvar bude gora, Stojketa smo preksinoć zatekli u dobrom raspoloženju u jednom od prestoničkih noćnih klubova kako s prijateljima đuska i ispija votku.


- Vladimir se potpuno opustio u noćnom provodu, iako su navijači još u grču zbog poraza. Očigledno da je golman pronašao dobar način da preboli lisabonski poraz, pa je pravo iz karantina pohrlio na splav. Koliko mu je izolacija teško pala govori i činjenica da je iz kafane ispratio i poslednje goste, jer se tek oko pet sati ujutru odlučio da krene kući. Do tada je sve vreme dozivao konobara koji mu je jednu za drugom donosio čaše votke - kaže naš izvor koji sa Vladimirom zatekao u istom lokalu.

Možda je ovo lumpovanje do zore i posledica što se približava dan kada će Vladimir stati drugi put na „ludi kamen“, ovog puta sa studentkinjom Valentinom Pupović sa kojom se zabavlja godinu i po dana. On je nedavno izjavio da je u novoj ljubavi pronašao sve što želi da njegova supruga poseduje. Stojković inače iza sebe ima brak sa manekenkom Bojanom Rajić iz kojeg ima i sina Lava.
Poslednji komentari
  • bata Vreme: 02.04.2015 09:54h

    ma šta ga briga, I njega I ostale "zvezde" Zabole njih za Srbiju I navijače, oni su upisali još jedan nastup za reprezentaciju, da bi se lakše prodali.Ili je to bojkot zbog Karadžića , grobara fudbala u Srbiji. Onda je bilo pošteno, ne odazvati se pozivu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP