Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

IZNENAĐUJUĆA ODLUKA GOLMANA

Stojke izbacuje Bojanu i sina iz stana!

Autor: Dragana Tripić | 02.06.2014 - 19:25:00h | Komentara: 14

Fudbaler Vladimir Stojković tužio je bivšu suprugu Bojanu Rajić i traži da se ona i njihov trogodišnji sin Lav isele iz njegovog stana, koji im je posle razvoda dao na doživotno korišćenje.

Tražio iseljenje: Vladimir Stojković

Tražio iseljenje: Vladimir Stojković | Foto: Marko Metlaš

 Iako je pre dve nedelje insistirao da mu poznata manekenka da ključ od stana, budući da je ona nakon useljenja promenila bravu, Stojković je otišao korak dalje, pa je u tužbi koju je podneo sudu zatražio i da se Bojana i njihov sin isele iz njegovog luksuznog salonca koji se nalazi u strogom centru grada.

Da li će ponovo  u podstanare:  Bojana i Lav

Da li će ponovo u podstanare: Bojana i Lav | Foto: Zoran Lončarević

 Prema rečima sagovornika „Alo!“ Bojana je ostala zatečena kada joj je stigla tužba, jer nije mogla da veruje da njen bivši hoće da ih ponovo pošalje u podstanare.

- Kada su se razveli, Bojana je prepisala kuću na Dedinju na Vladimira, a dogovor je bio da ona i njihov sin imaju pravo doživotnog korišćenja stana, što je i upisano u katastru. Ona se se pre mesec dana uselila u taj stan posle godinu dana podstanarskog života, o čemu je „Alo!“ već pisao, a logično je bilo da je zamenila bravu. Međutim, to je odjednom zasmetalo Stojkoviću, koji je tražio da ima ključ od stana, a kada ga Bojana nije dala, on je na sudu podneo tužbu protiv nje zbog promene brave. Međutim, na kraju tužbe stoji Vladimirov predlog sudu da Bojana sa svim licima u najkraćem roku napusti taj stan - navodi izvor blizak pravosuđu, koji je insistirao na anonimnosti.

On dodaje da su svi iznenađeni ovim gestom fudbalera, jer je u pitanju egzistencija njegovog deteta.

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Stojkovićem, koji se sa reprezentacijom Srbije trenutno nalazi u Americi, ali nam je on na kraju odgovorio u poruci da ne želi da daje izjave.

- Nemam nikakav komentar, kada budem želeo da pričam, javiću vam se, ali znam šta piše u tužbi i koja je poenta - rekao je Vladimir, dok Bojana isto nije želela da priča na tu temu.

- Ne želim da komentarišem njegovu tužbu - bilo je sve što je izjavila manekenka.
 

Poslednji komentari
  • Mina Vreme: 02.06.2014 00:34h

    Pa valjda su se na sudu sporazumeli da ona i sin imaju pravo dozivotnog koriscenja tog stana koje on ne moze da im oduzme kad mu se i kako cefne??! Ako je sve na njegovu dobru volju, ne znam sta je ocekivala, bolje da se nije ni useljavala.

  • Ana Vreme: 02.06.2014 01:20h

    Vlado, iskompleksirani stvore....

  • fmp Vreme: 02.06.2014 11:26h

    vlada sojkovic je ponikao u C.Zvezdi ali iz samo njemu znanog razloga mrzi Zvezdu i izjavio je da je njemu partizan SVE...da li mozda cudi ovaj potez ove moralne gromade od coveka...

  • Markoni Vreme: 02.06.2014 11:37h

    Ocigledno je da gospodin Stojkovic ima problem kad nema kontrolu pa se nadao da ce ako im da njegov stan da zive moci da upada kad se njemu cefne... To je samo dokaz da jos uvek ima osecanja prema bivsoj zeni jer da nema bolelo bi ga uvo sto je promenila bravu .

  • Lana NS Vreme: 02.06.2014 11:50h

    Taj stan ce uvek biti njegovog deteta,a mama neka se snadje za smestaj.On ima sta da sinu ostavi,..a ona ce jos dugo da izigrava neciju konkubinu dok ne dodje do svog zivotnog prostora.Ne mora i nju da dadilja.Neka se snalazi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP