Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATI GOLMAN LUMPOVAO DO JUTRA NA BEOGRADSKOM SPLAVU

Stojke obasipao Miju evrima!

Autor: A. Radojević | 11.06.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Poznati golman Vladimir Stojković očigledno je zadovoljan rezultatima koje je postigla reprezentacija Srbije na utakmicama, te je u nedelju uveče slavio sa svojim prijateljima i na piće potrošio 100.000 dinara. Pored toga, što se pilo koliko se htelo, Stojković je sve vreme častio muziku, pa je Mia Borisavljević od poznatog golmana dobila oko 1.000 evra za nekoliko otpevanih pesama.

Lumpovao u nedelju uveče: Vladimir Stojković

Lumpovao u nedelju uveče: Vladimir Stojković | Foto: Goran Srdanov

Vladimir Stojković je sa društvom popio oko 100.000 dinara, a Borisavljevićevoj je za nekoliko pesama dao oko 1.000 evra

- Stojke je sa velikim društvom došao na nastup Mije Borisavljević na splav „Blejvoč“ gde su lumpovali do ranih jutarnjih sati. On je bio odlično raspoložen i sve vreme je nazdravljao sa svojim društvom, a videlo se da nije žalio novca za dobar provod. Skupa pića su se samo točila, a on se ludo zabavljao sa društvom. Tako je samo na piće potrošio oko 100.000 dinara - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se u tom trenutku našao na popularnom splavu i dodao da je Stojke muziku čašćavao novčanicama od po 100 evra.

Pevala do  jutra: Mia  Borisavljević

Pevala do jutra: Mia Borisavljević


- Od ranije je poznato da je Stojke uvek galantan prema muzici, međutim, sada je svaku pesmu koju je naručio plaćao po 100 evra. Naravno, Mia Borisavljević mu je izašla u susret, a njemu se nije išlo kući ni kada je došlo vreme za fajront. Tako je ukupno dao muzici oko 1.000 evra, a oni su ga ispoštovali i pevali za njega i društvo. Stojke se sa prijateljima odlično proveo te večeri, a klub je napustio tek oko pet ujutru - dodao je naš izvor koji se to veče našao u ovom lokalu.
U nameri da saznamo, da li se Stojke zaista tako dobro proveo te večeri, kontaktirali smo sa njim, ali nam je on kratko odgovorio.

Iz kluba je izašao oko pet  ujutru: Vladimir Stojković

Iz kluba je izašao oko pet ujutru: Vladimir Stojković

- Ma, nije tačno. Lažu, bilo je sve što nam je rekao Stojković, iako su ga mnogi videli kako lumpuje uz pesme Mije Borisavljević, dok do komentara pevačice u toku jučerašnjeg dana nismo uspeli da dođemo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP