Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DOBAR RAZVOD

Stojke plaća Bojani alimentaciju od 3 hiljade evra i daje joj stan od 120 kvadrata!

Autor: Puls | 14.03.2014 - 17:57:00h | Komentara: 6

Odlukom Prvog osnovnog suda u Beogradu fudbaler Vladimir Stojković, koji se prošle nedelje razveo od Bojane Rajić, moraće mesečno da joj plaća 3 hiljade evra Vladimir Stojković je odustao od borbe za starateljstvo nad sinom kako ne bi produžavao proces razvoda, a odlukom suda fudbaler će plaćati alimentaciju u iznosu od 3 hiljade evra.

Ne komuniciraju:  Vladimir i Bojana  Stojković

Vladimir Stojković i Bojana Rajić  | Foto: Marko Metlaš

Kako prenose Naše novine, pored novca Bojana je dobila i stan od 120 kvadrata u kom će živeti sa sinom Lavom.

- Stojke je pristao da plaća alimentaciju od 3 hiljade evra koju je Bojana tražila od njega. Od te sume ona je u obavezi da izdržava sebe i dete i da mu obezbedi garderobu, igračke, ženu koja će ga čuvati dok ona završava poslovne obaveze, kao i sve dopunske aktivnosti koje su dečaku neophodne - rekao je izvor za Naše novine.
S obzirom na to da Vladimir trenutno živi i radi u Grčkoj, on je organizovao sve i unajmio ženu koja će mu dovoditi sina na Krit i biti sa njim do povratka u Srbiju.
Takođe, izvor tvrdi da je Vladimir u Grčkoj već unajmio igraonicu kako bi proslavio Lavov treći rođendan. Bojana takođe planira da obeleži sinovljeve tri godine uz prijatelje i njihove mališane.
Poslednji komentari
  • nena Vreme: 14.03.2014 14:36h

    strasno.neki ljude zive od 20 000 hiljada dinara sa dvoje dece a ova sa 3000 eu.boze jos reci da su sva deca ista.neka deca samo u izlogu vide hranu i igracke a nekima se igraonica iznajmljuje.hoceli i sirotinju bog pogledati jednom?

  • gavrilovic Vreme: 14.03.2014 16:51h

    Upala joj sekira u med...

  • nedjo Vreme: 15.03.2014 00:31h

    alal joj vera,skola se placa

  • pancevac Vreme: 15.03.2014 05:25h

    koji je to sud odredio 3000 evra da bude alimenfacija pa nasta ce to dete da potrosi te pare mesecno pa se pitam koliko ce mu biti potrebno para u 10 14 16 godina pa i na fakultetu kad mu treba ovolike pare u tri godine jer mu majka radi i zaradjuje dobro voleo bi da se objavi nasta se potrose mesecno te pare a dete nemoze da ih potrosi pa taman da se kupa i u magarecem mleku-

  • momazver Vreme: 15.03.2014 08:19h

    Cuti Stojke ..odlicno si prosao...stan je *posteno* i siroko zaradila/*radeci* i na vasoj svadbi kako pisu novine/..zaradices ti jos stanova,a ona...sumnjam...upoznali su je...a sto se alimentacije tice...Ti treba da placas detetove potrebe,a ne njene hirove.Dakle racune za detetove potrebe*na sunce*.ti ih platis/3.000/ evra,a ona nek se slika i.i.i..sama zaradjuje pare za sebe,jerbo ti svoje zaradjujes,na tvrdoj podlozi,napolju,u svim vremenskim uslovima u znoju lica svog....a ona..pa da budem posten ,isto tako,ali postoji razlika u 2/dve/ cinjenice..nije napolju, ne u svim vremenskim uslovima, a i podloga je meksa.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP