Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VLADIMIR NAVODNO VARAO BOJANU SA POZNATOM DIZAJNERKOM KOJA JE U BRAKU

Stojković se
razvodi zbog
udate žene?!

Autor: D. Petrović | 22.07.2013 - 16:16:00h | Komentara: 1

Brakorazvodna parnica koju su pokrenuli Bojana i Vladimir Stojković posledica je, kako „Alo!“ saznaje, navodne emotivne veze golmana Partizana sa poznatom Beograđankom koja je godinama u stabilnom braku. Kako za naš list otkriva izvor, Stojkovićeva veza sa udatom ženom za Bojanu je bila presudna, zbog čega su i pokrenuli pitanje brakorazvodne parnice, a osim ove veze, manekenka je svom suprugu zamerila i druge avanture za koje je čula.

Vladimir i Bojana Stojković

Definitivno kraj četvorogodišnjeg braka: Vladimir i Bojana Stojković| Foto: Goran Srdanov

  • Vladimir i Bojana Stojković / Foto: Marko Metlaš, Dejan Živančević i Aleksandar Dimitrijević | Foto:
  • Vladimir i Bojana Stojković / Foto: Marko Metlaš, Dejan Živančević i Aleksandar Dimitrijević | Foto:
  • Vladimir i Bojana Stojković / Foto: Marko Metlaš, Dejan Živančević i Aleksandar Dimitrijević | Foto:
  • Vladimir i Bojana Stojković / Foto: Marko Metlaš, Dejan Živančević i Aleksandar Dimitrijević | Foto:
  • Vladimir i Bojana Stojković / Foto: Marko Metlaš, Dejan Živančević i Aleksandar Dimitrijević | Foto:
  • Vladimir i Bojana Stojković / Foto: Marko Metlaš, Dejan Živančević i Aleksandar Dimitrijević | Foto:

„Da, evo, potvrđujem vam, istina je da se razvodimo. Sporazumno i na miran i civilizovan način ćemo to uraditi“, kaže Bojana Stojković

- Između Bojane i Vladimira stvari već dugo ne štimaju. Kad su se pomirlili, bili su neko vreme u dobrim odnosima, a onda je sve ponovo krenulo po starom. Vladimir i Bojana su pre godinu i po imali bračnu krizu iz istih razloga kao i sada. I tada su navodno problem bile Vladimirove prevare, a sada je Bojana saznala da je on u vezi sa jednom poznatom dizajnerkom koja je u braku. Čuo sam da je Vlada ozbiljno zaljubljen u tu ženu, a priča se da je i njen brak takođe u krizi. Zbog svega toga, Bojana i on su seli, porazgovarali i odlučili da je najbolje da se konačno razvedu - otkriva naš izvor, što nam je potvrdila i manekenka.

Bojana: Neću da komentarišem da li sam varala muža!
O pisanjima medija da je do razvoda došlo jer je prevarila svog supruga, Bojana Stojković nije želala da govori, a nije bila raspoložena ni da komentariše spekulacije vezane za Vladimirove prevare.
- Super, tek to neću da komentarišem - odsečno je odgovorila manekenka. Zanimljivo je da je golman Partizana pre desetak dana na svom profilu na Tviteru okačio pesmu Željka Bebeka „Kučka neverna“, a kome ju je posvetio, nije poznato.

- Izvinite, prošla sam ja kroz ovo komentarisanje i ne bih više pričala o toj temi - u prvi mah nam je rekla Bojana, koja je ipak priznala da je došlo do oknačanja braka.

- Da, evo, potvrđujem vam, istina je da se razvodimo. Sporazumno i na miran i civilizovan način ćemo to uraditi - izjavila je Stojkovićeva za naš list. S druge strane, Vladimir nije želeo da komentariše naša saznanja da brak okončava zbog veze sa udatom ženom, te se u toku jučerašnjeg dana nije javljao na telefon niti odgovarao na poruke.

Bojana i Vladimir Stojković imali su ozbiljnu bračnu krizu u decembru 2011. godine, kada je, kako su tada pisali mediji, golman Partizana pretukao svoju suprugu pred njihovim sinom. Venčali su se 12. juna 2009, a sina Lava dobili su 29. aprila 2011.

Dejana Živković

Dejana Živković | Foto: Andrej Isaković

Stojković bio i sa bivšom Lolinom devojkom?
Dok mediji optužuju njegovu suprugu da je glavni krivac za njihov razvod, Vladimir Stojković, osim toga što je navodno u vezi sa udatom ženom, prošlog petka je viđen na splavu sa nekadašnjom devojkom svog kolege Lole Smiljanića, manekenkom Dejanom Živković. Ova lepotica je široj javnosti poznata po učešću u šou programu „Topmodel“, a pojavila se i u spotu pokojnog Darka Radovanovića „E, moja ti“.

Vladinir Stojković

Vladinir Stojković grli Dejanu Živković

Stojković je pre sat vremena na Instagram okačio fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju manekenke Dejane Živković.Postavlja se pitanje da li je Stojke ovim činom potvrdio da je baš ona razlog kraha njegovog braka.

Nakon što je pre nekoliko dana na svom "instagram" nalogu postavio fotografiju usana Dejane Živković, danas je odlučio da ode korak dalje i postavi njihovu zajedničku sliku.  Da li je odlučio da majci svog sina udara čežnju, ili je nešto drugo u pitanju? Očigledno ga manekenke najviše privlače, a ako malo bolje obratite pažnju na fotografiju, uočićete neverovatnu fizičku sličnost između Stojketove bivše žene Bojane i Dejane. Golman Partizana trenutno, sa Dejanom, uživa u Budvi, dok Bojana sa drugaricom odmara u Žanjicama, blizu Boke Kotorske.

U svakom slučaju, Bojana se i dalje ne oglašava i uživa na crnogorskom primorju odakle je postavila status na svom "Fejsbuk" profilu, očigledno aludirajući na ponašanje svog, sada već bivšeg supruga Vladimira.

- Glupi ljudi vuku očekivano glupe poteze.. :))) - napisala je Bojana na "Fejsbuku"

Vladimir koristi svaku priliku da "ispromoviše" svoj novostečeni status slobodnog momka.

Poslednji komentari
  • lola Vreme: 29.07.2013 16:46h

    A udata zena je Organic MILF, hahahahhahahah

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP