Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NIŠTA OD MIRNOG RASTANKA

Stojkovićevi u ratu: Sporazumnog razvoda neće biti!

Autor: Blic | 25.09.2013 - 14:00:00h | Komentara: 1

Buran razvod bračnog para Stojković dobiće epilog za par nedelja na sudu. Iako su još uvek zvanično supružnici izjavljivali kako će se sporazumno razići i podeliti imovinu na ravne časti - od dogovora ipak nema ništa.

Vladimir i Bojana Stojković

Vladimir Stojković i Bojana Rajić | Foto: Goran Srdanov

- Sporazumnog razvoda braka sigurno neće biti. Iako su prvobitno mislili da će sve ići glatko, promenilo se dosta toga. Vladimir je odbio da plaća alimentaciju 4.000 evra mesečno, koliko je zakonski obavezan (20 odsto primanja). Ubeđuje Bojanu da joj je 1.000 evra dovoljno, te da će on svom sinu paralelno uplaćivati na štednu knjižicu novac kojim će Lav nakon punoletstva moći da raspolaže - rekao je za “Blic” juče izvor blizak ovom paru.


Prijatelji para potvrđuju da su Bojana i Vladimir u sve lošijim odnosima, koji su kulminirali Vladimirovim samoinicijativnim krštenjem sina kojem Bojana nije prisustvovala jer čak nije ni znala da se dešava.

Brakorazvodna parnica bračnog para Stojković zakazana je za kraj oktobra, a ukoliko se supružnici ne dogovore na prvom ročištu, postupak bi mogao da se oduži.

Razvod manekenke Bojane Stojković i golmana Partizana pratili su mnogi skandali. Od njegovog priznanja da ima devojku, takođe manekenku Dejanu Živković, pa do priznanja da ga je supruga varala sa predsednikom Skupštine KK Crvena zvezda Branislavom Đurđevićem.

A tvrdili su da će u javnosti jedno o drugom govoriti sve najlepše. Vladimir je čak govorio da će Bojani biti najbolji prijatelj.

- Što se tiče podele imovine i finansija, šta god da se desi, daću i više nego što sud nalaže i neću se uopšte žaliti. Učiniću sve da moje dete bude srećno, a njegova majka zbrinuta. Nedugo zatim, Bojani je oduzeo mobilni telefon i broj koji je godinama koristila, a onda joj je ukinuo i kreditne kartice, oduzeo joj je i automobil marke „mercedes“ koji joj je kupio dok su još bili u ljubavi.

Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 25.09.2013 20:53h

    Ljiga od coveka!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP