Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DEFINITIVAN KRAJ, ALI...

Strugar ostao u korektnim odnosima sa bivšom ženom

Autor: Story | 29.03.2015 - 16:00:00h | Komentara: 0

Glumac koji se oženio koleginicom u decembru 2013. godine, sa kojom ima sina Zarija, priznao da je njegovom braku sa Nikolićevom došao kraj

Petar Strugar

Petar Strugar

Otkako su se upoznali, glumci Ivana Nikolić (32) i Petar Strugar (26) trudili su se da detalje svoje svakodnevice ljubomorno sačuvaju od znatiželjnih pogleda.
Početkom decembra 2013. godine venčali su se na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarije. Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu. Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, Ivana i Petar zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.
Bez teških reči, zle krvi i razmirica, lepa Šapčanka i stasiti Crnogorac shvatili su da je za budućnost njihovog sina najvažnije da raste kraj srećnih i ispunjenih roditelja, mada to znači da neće živeti zajedno.
- Molim vas, nemojte mene da pitate o ovoj temi. Zaista nemam komentar - bilo je sve što je Ivana želela da kaže za Stori, a u sličnom maniru oglasio se i njen nekadašnji suprug.
- Ostali smo u zaista korektnim odnosima i ne bih ništa više komentarisao - bio je kratak Strugar, koji ne voli da iznosi detalje iz privatnog života.
Kako tvrde prijatelji ovog nekada skladnog para, posle rastanka Ivana i Petar od prvog dana uspevaju da se organizuju kada je reč o obavezama prema sinu Zariji, koji živi sa mamom u nekada zajedničkom stanu porodice Strugar, iz kog se Petar u međuvremenu iselio.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP